© Epic Games

Efter klager: Epic ændrer mech-robotter i “Fortnite”

Både fans, streamere og professionelle gamere er utilfreds med de nye robotter i “Fortnite”, og nu har Epic valgt at ændre dem en smule.

For to uger siden starten Season X (10) i “Fortnite”. Banen blev ændret, nye skins blev tilføjet og så kom der også et nyt køretøj med navnet Brutes.

Det er store mech-robotter med plads til to, og “Fortnite”-spillere er træt af dem.

De har både en shotgun, raketter og så har de 1.000 liv, hvilket svarer til cirka fem gange så meget, som det en almindelig spiller har.

Fans er træt af dem, og streamere som Ninja er træt af dem og selv den 16-årige “Fortnite”-verdensmester Kyle ‘Bugha’ Giersdorf demonstrerer i den nedenstående video, hvor overpowered robotterne er.

Det har nu fået Epic til at lave en ændring, så disse Brutes ikke spawner nær så meget i deres Arena- og Tournament-playlister, skriver udvikleren på Reddit.

De skriver også, at de vil holde øje med denne ændrings påvirkning på spillet op til weekends Champion Series-event.

Respawn har tidligere udtalt, at de forsøgte at tilføje Titans fra “Titanfall” til “Apex Legends”, der som bekendt foregår i samme univers, men de måtte erkende, at det gjorde deres Battle Royale-spil for tilfældigt og ubalanceret.

Læs også Season 10 af “Fortnite” starter i dag: Tilføjer robot-mechs.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login