© Blizzard

Efter ny lov: Blizzard fjerner betalte loot boxes fra deres spil i Belgien

Det er snart slut med at købe loot boxes i Blizzard-spil i Belgien.

Belgien og andre lande er i nyere tid begyndt at se loot boxes som en form for hasardspil, hvilket nu betyder, at Blizzard har valgt at fjerne muligheden for at købe loot boxes i “Heroes of the Storm” og “Overwatch”.

I et opslag på Battle.net skriver Blizzard, at de fjerner de betalte loot boxes, da den belgiske hasardspilkommision, bakket op af justitsministeriet, er kommet frem til, at den slags betalt indhold er hasardspil.

Blizzard vil derfor fjerne dem i Belgien, men de er dog ikke enige i konklusionen om, at deres loot boxes skulle være en form for hasardspil.

Lovændringerne begyndte at ske efter, “Star Wars Battlefront 2” udkom i slutningen af 2017 og modtog hård kritik for deres brug af betalt indhold og loot boxes.

Flere lande begyndte at se betalt indhold som loot boxes, hvor en række tilfældigheder spiller ind, som værende hasardspil. Og da spil som “Overwatch” og “Battlefront 2” bliver markedsført til børn og unge under 18 år, så begyndte man at true med bøder og fængselsstraf til spilselskaberne.

Gravatar

#1 compax 30. aug. 2018 08:08

Fedt fedt, så mangler vi bare at det kommer til danmark, og at "freemium" apps/spil og "free to play" spil også bliver ulovligt gjort på samme måde, så vi kan komme tilbage til spil som man betaler up front og ikke skal igennem alt det "in app payment" helvede som har smadret mange spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login