© Microsoft

Efter Sony-aflysning til E3 2019: Microsoft og Nintendo bekræfter deltagelse

Sony har udmeldt, at de ikke deltager ved den store E3-spilmesse. Nu har Microsoft og Nintendo begge bekræftet, at de kommer.

Sony vil ikke være til stede ved næste års store E3-spilmesse og vise Playstation-spil frem. Den udmelding fik konkurrenterne fra Microsoft og Nintendo til tasterne, hvor de endeligt bekræftede, at de vil være der, og at de glæder sig.

Xbox-chefen Phil Spencer tweetede, at de har meget at dele med fans ved E3-messen i 2019. Den officielle Xbox-Facebookside kom også med et E3-relateret opslag kort efter afsløringen om Sonys fravær.

Den amerikanske Nintendo-chef Reggie Fils-Aimé var også hurtigt til at udmelde, at de vil møde talstærkt op:

E3 er en enestående mulighed for os at dele nye spil og oplevelser med fans og med forretningspartnere verden over,” siger Fils-Aimé i en officiel udtalelse fra E3-showet selv, ifølge Eurogamer.

E3-spilmessen har i mange år været den største begivenhed for nye spil, ny hardware og lignende.

Sony har aldrig været fraværende i E3-messens mere end 20-årige historie, og de afslørede officielt deres PS3-konsol samt fremviste PS4-konsollen for første gang ved en E3-messe.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login