© EA DICE

Efter tekniske problemer: “Battlefield 5” får første store opdatering med ny bane i dag

“Battlefield 5” skulle have fået sin første nye bane og nye våben i går, men dette sker først i dag på grund af tekniske problemer.

Der har formentlig siddet nogle skuffede spillere i går, der måtte vente forgæves på få lov til at køre en stor tank igennem den nye Panzerstorm-map. Denne bane og resten af den nye, gratis “Battlefield 5”-opdatering kommer nemlig først i dag.

EA og Dice skrev på Twitter mandag, at et problem med “Chapter 1: Overture”-opdateringen betød, at den ville blive udskudt en ukendt mængde tid. Nu ser problemet ud til at være løst, hvorfor opdateringen rammer senere i dag.

“Overture” er første af flere DLC-kapitler, som “Battlefield 5”-spillere gratis vil kunne downloade.

Denne første opdatering tilbyder blandt andet den nye Panzerstorm-bane, der understøtter op til 17 køretøjer på banen samtidig.

Derudover er der en ny singleplayer-story med navnet “The Last Tiger”, hvor man spiller som en isoleret, tysk tank-gruppe, der begynder at stille spørgsmålstegn ved ideologien, som bragte dem i den håbløse situation, de står i, ved slutningen af anden verdenskrig.

Der er også nye våben, skins og en ny “Practice Range”, hvor man kan øve sine evner som skarpskytte.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login