© Epic Games

Epic: “Apex Legends” har ikke stjålet spillere fra “Fortnite”

‘Battle Royale’-spillene “Fortnite” og “Apex Legends” ser ikke ud til at konkurrere om de samme spillere.

Det er svært ikke at sammenligne “Fortnite” og “Apex Legends”, da der er en række ligheder – ikke mindst selve ‘Battle Royale’-genren.

Men det bør man måske ikke gøre, da de to BR-spil tilsyneladende ikke kæmper om det samme publikum.

I et interview med VentureBeat siger Epic Games-chefen Tim Sweeney, at “Fortnite” ikke har tabt spillere, efter at “Apex Legends” er udkommet – tværtimod.

“Fortnite”-populariteten fortsætter nemlig:

Vi har ramt to højdepunkter med antallet af aktive spillere, efter at ‘Apex’ var ude. Vi har ikke oplevet et synligt tab af “Fortnite”-spillere. Det eneste spil, hvor vi har set et spils højdepunkter stjæle spillere fra ‘Fortnite’, har været ‘FIFA’. Det er et andet spil til alle, der er vildt populært verden over,” siger Tim Sweeney.

Sweeney gør samtidig opmærksom på, at “Fortnite” næsten er oppe på 250 millioner spillere, hvilket betyder, at de har fået lige så mange nye spillere som “Apex Legends” har, siden Respawn udgav det – hvilket er 50 millioner spillere.

Epic-chefen mener også sagtes, at de to BR-spil kan trives samtidig. Han mener det er fedt, at andre spil tager fat i ‘Battle Royale’-genren og tilføjer deres eget unikke spin.

 

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login