© Epic Games

Epic forsvarer kritiserede mech-robotter i “Fortnite”: Lavet så alle kan få lov til at vinde

De nye Brutes i “Fortnite” gør det muligt for casual spillere at få en victory royale, siger Epic.

“Fortnite”-spillere verden over er fortsat utilfredse med de nye mech-robotter, der blev tilføjet sammen med Season X, da de mener, de er for overpowered.

Der var endda så meget utilfredshed, at #removethemech trendede på Twitter.

Hashtagget og den medfølgende utilfredshed anerkender Epic i et nyt blog-opslag, der forsøger at forklare, hvorfor de har tilføjet disse Brutes.

De skriver, at deres mål for “Fortnite” er, at skabe en sjov oplevelse for spillere inden for alle niveauer og give mulighed for selv casual spillere at få eliminations og endda en Victory Royale.

Det mener Epic, at de er lykkedes med ved at tilføje de nye mechs. De tilføjer desuden, at de mere erfarne spillere fortsat har cirka det samme antal eliminations, efter robotterne er kommet til.

Selskabet har endda statistik, der beviser, at Brutes ikke er så slemme, som fans får det til at se ud – specielt i de modes, hvor de har ændret spawn raten for robotterne.

Læs også Efter klager: Epic ændrer mech-robotter i “Fortnite”.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login