© Epic Games

Epic Games holder deres egen version af Steams sommerudsalg

Epic Games skruer op for varmen i konkurrencen mod Steam med deres eget sommer-udsalg, Epic Mega Sale.

Siden “Fortnite”-udvikleren Epic lancerede deres Steam-konkurrent i december har de forsøgt at få flere og flere kunder ved at lave eksklusivitets-aftaler, uddele gratis spil hver anden uge og nu også med høje rabatter.

Deres Epic Mega Sale er skudt i gang og de tilbyder 10 euro i rabat på alle spil i den digitale butik, der koster mere end 14,99 euro.

Det betyder, at man f.eks. kan forudbestille det kommende “John Wick”-spil for 5,19 euro i stedet for 15,99 eller forudbestille “Borderlands 3” for 49,99 euro.

Hvis man har købt et af spillene, der nu er på tilbud, imellem den 2. maj og den 15. maj kan man tilmed få rabatten på de 10 euro refunderet.

Epic Game Sale fortsætter frem til den 13. juni.

Du kan finde de mange tilbud inde på Epic Game Store her.

Gravatar

#1 kblood 17. maj 2019 09:08

Jeg var rimelig åben over for Epic og var også okay med at de får lavet en lang rakke spil ekslusive for Epic store... men så er de også begyndt at tage spil som er udgivet, opkøbe dem og fjerne dem fra Steam. Wtf?

Så jeg er glad for jeg ikke nåede at købe nogen spil på Epic store. Jeg har sagt ja til en del gratis spil og jeg har Phoenix Point derpå, men Phoenix Point får jeg så senere en nøgle til på GOG, det var ikke fordi jeg købte det på Epic store.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login