© Astralis / Twitter

ESL Pro League: Astralis sikrer sig finale-plads med to sejrer – North er ude

Anden dag af ESL Pro League Season 8 er i fuld gang, og Astralis har allerede sikret sig en plads i finalerne, imens North er ude af turneringen.

North har lige afsluttet deres anden kamp, mod Sharks, der blev til deres andet nederlag, efter at de tabte mod NRG i går. Det betyder, at FCK-holdet ikke kommer med videre i ESL Pro League – i modsætning til de danske kolleger fra Astralis.

I går spillede Astralis først mod kinesiske ViCi og vandt relativt overbevisende 16-8. Herefter spillede de en lidt hårdere kamp mod HellRaisers.

Første map af tre tabte Astralis nemlig 8-16, hvor ukrainske ANGE1 blandt andet tog hele Astralis-holdet med et ace, som kan ses via Twitch her.

Anden map, som var Astralis-favoritten Dust2 var mere tæt, hvor de to hold fulgtes ad det meste vejen, men Astralis tog føringen og sejren i anden halvleg, og mappet sluttede 16-13 til danskerne.

På tredje map, Inferno, blev HellRaisers kørt over, hvor de kun lykkedes at få tre runder i første halvleg og én runde i anden. Dupreeh tager sejren til sidst med et triple-kill, som kan ses her. 16-4 bliver resultatet på tredje map.

Det betyder, at Astralis skal spille mod Liquid i morgen klokken 15:50. Her skal de to tophold dyste om, hvilken finaleplads de skal have, da vinderen ryger direkte i semifinalen, imens taberen må nøjes med at komme videre til kvartfinalen.

Følg med i turneringen herunder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login