© Railgun

ESL Pro League-finaler i Odense starter i dag: Astralis kan slå rekord

Astralis og North er på hjemmebane, når der fra i dag og frem til søndag skal spilles ESL Pro League-slutrunder.

ESL Pro League Season 8 har kørt siden slutningen af september, og nu er vi kommet til slutrunderne, der bliver spillet i Odense – med tilskuere.

Her kan Astralis som det første hold i verden vinde den såkaldte Intel Grand Slam Prize, der udløser én million dollars i præmiebonus, hvis de vinder ESL-turneringen. Den får man, hvis man vinder fire Dremhack Masters eller ESL-turneringer på maks 10 forsøg.

Astralis har kvalificeret sig til slutrunden som nummer et i ligaen med kun tre nederlag og 19 sejrer, imens FCK-holdet North endte de indledende runder med en fjerdeplads, 10 nederlag og 12 sejrer.

Fordi Astralis har kvalificeret sig som nummer et, så er de blevet seedet i den nemme af de to grupper. Her er det kun Liquid og Big, der kan findes i top 10 på verdensranglisten.

North er i mellemtiden kommet i den svære gruppe, hvor de skal konkurrere mod tophold som MIBR, NaVi og Mousesports.

Astralis lægger ud med at spille imod kinesiske ViCi klokken 12:00, imens North spiller mod NRG klokken 14:30. Resten af kampprogrammet kan ses på HLTV her.

Kampene kan ses på ESL’s side her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login