© Railgun

Esport i weekenden: Astralis mod Liquid – Danmark på vej videre i Overwatch-VM

Weekenden byder på CS med Astralis mod Liquid om en kvartfinale-billet. Danmarks landshold kan desuden spille sig videre i Overwatch World Cup.

Tredje runde af gruppespillet i den store CS-turnering FACEIT Major spilles i dag. Det betyder, at Astralis i aften skal spille mod Liquid – vinderen går videre til kvartfinalerne i næste uge.

I Overwatch World Cup der har det danske landshold allerede taget to sejrer. De mangler tre kampe og er således godt på vej til at komme videre som en af de sidste otte hold i verdensmesterskabet. Se kamp-programmet nedenfor.

Astralis har også allerede to sejrer i gruppespillet i den store CS-turnering FACEIT Major. I tredje kamp skal de spille mod verdens tredje bedste hold fra den store Esportsorganisation Liquid, der også har to sejrer.

Det betyder, at vinderen vil kvalificere sig til kvartifinalerne, der bliver spillet den 20. og 21. september. Taberen skal spille en eller to kampe mere for at komme op på tre sejrer og komme videre – eller ende med tre nederlag og ryge ud.

Se Astralis mod Liquid klokken 20 i aften samt mulige Astralis-kampe i morgen og søndag herunder.

Det danske Overwatch-landshold har to sejrer og mangler tre kampe. De spiller mod Australien i morgen tidlig klokken 5 og mod Kina 10:15 senere på dagen. Søndag morgen klokken 8:30 er der nordisk opgør mod Sverige.

Hvis danskerne ender som en af de to bedste i deres gruppe, så bliver de et af otte landsholdhold, der skal spille om verdensmesterskabet ved Blizzcon i starten af november.

Se weekendens Overwatch-landskampe herunder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login