© Nicklas Steensgaard / Twitter

eSuperliga-interview: FC Midtjylland-stjerne afslører sine yndlings-spillere

Kom tættere på eSuperliga-spilleren og FCM-stjernen Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, der udover “FIFA” også spiller “CS:GO” og “Apex Legends”.

FC Midtjylland klarede sig godt i første sæson af eSuperligaen.

De nåede lige præcis med blandt de otte hold, der kom med til Playoff-runden.

I denne del af turneringen gik det dog ikke som ventet, da de blev slået ud af AGF, der endte i semifinalen med vinderne fra Brøndby.

Railgun har talt med en af FCM-profilerne, Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, der blandt andet fortæller, at han ser FCK som favoritter til at vinde anden sæson af eSuperligaen.

– Hvem er jeres største konkurrent i eSuperligaen?

Vores største konkurrent i eSuperligaen er FC København.

– Hvem vinder eSuperligaen?

Vi vinder eSuperligaen, fordi vi har tre stærke spillere som allesammen har et rigtigt højt niveau, når vi rammer dagen.
Hvis ikke jeg skal svare FC Midtjylland, så vil jeg sige, at FCK vinder eSuperligaen, fordi de har det stærkeste hold på papiret og derfor må ses som favoritter. De er sultne efter en skuffende første sæson af eSuperligaen, hvor de røg ud i semifinalen.

– Hvad er dit yndlings-fodboldhold?

Mit yndlings-fodbold er Bayern München både på den virtuelle og den rigtige bane. Jeg har meget længe været kæmpe fan af Bayern, og jeg synes, de har nogle sjove spillere, som jeg også kan lide at spille med i “FIFA”.

– Hvem er din yndlings-fodboldspiller?

Min yndlings-fodboldspiller på den rigtige bane er den polske målmaskine, Robert Lewandowski. I “FIFA” er min yndlings-spiller Robert Skov. Grundet hans gode præstationer for FCK i denne sæson har han fået 2 In-Form kort i Ultimate Team. Jeg synes, han er undervurderet, da han har et fantastisk skud og det er altid meget sjovt at score med Skov mod de gode spillere.

– Hvad spiller du, når du ikke spiller FIFA?

Når jeg ikke spiller “FIFA”, så spiller jeg meget “Football Manager 2019” og en smule skydespil som “CS:GO” eller “Apex Legends”.

Den nye sæson eSuperliga er i fuld gang og fortsætter henover de næste seks uger, hvor 16 hold kæmper om 180.000 kroner.

Kampene bliver spillet om tirsdagen og onsdagen, og de vises på Canal 9 og Dplay.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login