© Astralis / Twitter

FACEIT Major 2018: Astralis vinder deres anden Major-turnering

Astralis har vundet finalen i FACEIT Major 2018 og tager således deres anden Major-sejr nogensinde.

Astralis vandt Eleague Major i 2017, og nu har de danske stjerner taget deres anden Major-sejr nogensinde. Det skete, da de vandt over ukrainske NaVi i søndag aftens FACEIT Major-finale.

Det blev ikke en gentagelse af den første tætte kamp i turneringen, der også var mod verdens nummer to, Natus Vincere. Denne gang tog Astralis relativt sikkert sejren fra NaVi.

Første map på Nuke vandt Astralis således 16-6, imens Overpass blev lidt tættere med 16-9, men Astralis dominerede stadig det meste af tiden og endte altså som sejrherrer.

Vinder-øjeblikket var specielt stort for Emil ‘Magisk’ Reif, der vandt sin første Major nogensinde, da han først kom på Astralis-holdet i februar.

Med deres anden Major-sejr i bagagen og knap 3,2 millioner kroner rigere drager Astralis snart videre mod Istanbul, hvor de skal spille Blast Pro Series mod fem andre af verdens bedste hold på fredag og lørdag.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login