© Bethesda

“Fallout 76”-problemer fortsætter: Bethesdas support-side lækker personlig data

Bethesda tester igen om al reklame faktisk er god reklame med “Fallout 76”.

“Fallout 76”-udgivelsen har været langt fra problemfri, og nu viser det sig, at besøgende på Bethesdas hjemmeside for en stund kunne se alle support-kvitteringer, der inkluderer fulde navne, adresser og i visse tilfælde også kreditkort-oplysninger.

Problemet er siden blev løst, men det er stadig bekymrende, og derudover er dette bare et af mange problemer, som Bethesda har haft efter udgivelsen af “Fallout 76”.

Dette sker nemlig lige efter den såkaldte ‘bag-gate’, hvor Bethesda blev upopulære, fordi de havde erstattet en lærred-taske i “Fallout 76 Collector’s Edition” med en mindre fin nylon-taske – uden at sige det og med en indledende kommentar, der lød, at de ikke havde tænkt sig at gøre noget ved.

Disse tasker har Bethesda, efter nogle dage, valgt at erstatte. Dette er også en af grundene til alle de mange kvitteringer, som nu er blevet lækket via Bethesdas hjemmeside.

Samtidig var der også en anden grund til de mange support-kvitteringer, da mange spillere gerne vil have deres penge tilbage, fordi det anmelder-kritiserede spil er så fyldt med tekniske fejl.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login