© EA DICE

Firestorm er ude i “Battlefield 5”: Få detaljerne om ‘Battle Royale’-moden her

Få alle detaljerne om den nye Firestorm-mode i “Battlefield 5”, der kan spilles nu.

EA og Dice har afsløret, at deres nye ‘Battle Royale’-mode, Firestorm, nu er tilgængelig i “Battlefield 5”.

Den nye mode foregår overordnet på samme måde som andre BR-spil – her med 64 spiller i stedet for 100, som det er tilfældet i “PUBG” og “Fortnite”.

Man hopper således stadig ud af et fly til at starte med, hvorefter man looter efter våben og kæmper om at blive den sidste overlevende. Men der er også nogle store forskelle.

Da der stadig er tale om et “Battlefield”-spil, betyder det, at alle bygninger kan smadres, og der er samtidig et stort fokus på de mange køretøjer, som man kan bruge på land, på vand og i luften – 17 forskellige i alt.

Nogle af de køretøjer kan findes i specielle ‘Vehicle Lockups’, som er bunkere, der skal åbnes af minimum to personer. Men hvis man åbner sådan en, udløser man også en alarm, der kan tiltrække uønsket opmærksomhed.

Kampen foregår på Halvøy, der er det største “Battlefield”-map nogensinde. Faktisk er Halvøy ti gange større end den tidligere rekordholder, Hamada.

Spillet kan enten spilles solo eller i en gruppe af fire – altså er der ikke mulighed for duos på nuværende tidspunkt, men det kommer allerede næste måned.

Den nye mode er tilgængelig i “Battlefield 5” nu. Læs mere om Firestorm på EA’s hjemmeside her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login