© NetherRealm

Første gameplay fra “Mortal Kombat 11”

Første gameplay, ny karakter og gæstestjerner afsløret til “Mortal Kombat 11”.

Netherrealm har afholdt et event med nok nye trailere og afsløringer til at gøre selv de mest hardcore MK-fans glade.

Den største nyhed er måske det første gameplay fra det blodige kampspil med nye systemer som separate meters til offensive og defensive tricks og den ændrede ‘Fatal Blow’-funktion.

Derudover har de afsløret mange af karakterne, som man vil kunne kæmpe med i spillet. Scorpion, Raiden og Sub-Zero vender selvfølgelig tilbage, men derudover vender Baraka og Sonya Blade også tilbage – sidstnævnte med stemme fra WWE-wrestleren Ronda Rousey.

Alle karakterne kan samtidig for første gang ændres med nye kostumer og andre tilføjelser, ligesom man kunne i NetherRealms sidste spil, “Injustice 2”.

De afslørede også en hel ny karakter med navnet Geras, der blandt andet kan manipulere med tid på forskellige måder, som man kan se herunder.

NetherRealm afslørede også en masse af de nye, brutale ‘Fatalities’ i “MK 11”.

“Mortal Kombat 11” kommer til Xbox One, PS4 og PC den 23. april, imens Nintendo Switch-ejere må vente lidt længere til maj.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login