© Rockstar Games

Første reaktioner på “Red Dead 2”: Imponerende detaljer og heste-testikler

De første reaktioner fra “Red Dead Redemption 2” melder om en vildt detaljeret verden med animerede heste-testikler og simuleret hårvækst.

Rockstar har tilsyneladende oppet sig igen med western-spillet “Red Dead Redemption 2”, hvis man skal tro på de første reaktioner. De har angiveligt skabt en af de mest levende og detaljerede spil-verdener overhovedet.

Et bevis på denne detaljegrad er testiklerne på hestene i spillet. Da Kotaku spurgte “GTA”-udviklerne ind til, om testiklerne på hestene var animeret, fortalte Rockstar, at de ikke alene var animeret, men at de ændrer størrelse afhængigt af temperaturen i verdenen.

IGN har også delt en række imponerende detaljer fra spillet efter de timer, som de har haft med det.

Blandt andet kan spilleren interagere med alle personer, man møder i spillet, og man kan desuden både snakke sig ind og ud af konfrontationer.

Hovedpersonen Arthurs ansigts-behåring vokser også i løbet af spillet. Arthur skal desuden spise og hvile sig i løbet af spillet, og han taber og tager vægt på afhængigt af, hvor meget han spiser.

Derudover kan man miste sin hat og tage andres hat på, og våbnene bliver beskidte eller tilstoppede, så man skal rense dem løbende.

Sne på Arthurs tøj smelter, mudder bliver hårdt og ryger af og blod størkner.

Hvis man får en dusør på sig i en by, og man betaler dusøren væk, så husker beboerne i byen det, man har gjort, og kommenterer også på det.

“Red Dead Redemption 2” kommer til Playstation 4 og Xbox One den 26. oktober.

 

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login