© Epic Games

“Fortnite” har nu mere end 200 millioner spillere

“Fortnite” er nu officielt et af de mest populære spil i verden, da det har krydset 200 millioner spillere.

“Fortnite” kan spilles på Playstation 4, Xbox One, PC, Mac og i nyere tid også på Nintendo Switch, iOS og Android. Det er en af mange grunde til at ‘Battle Royale’-spillet nu er blandt de mest populære spil i verden.

Epic Games’ stiliserede spil har nemlig nu mere end 200 millioner spillere, ifølge Bloomberg. Det er en 60 procent stigning siden juni, hvor Epic registrerede 125 millioner spillere.

Det betyder, at “Fortnite” nu er med på top 10-listen over mest spillede spil nogensinde, hvor spil som “Runescape” (200 mio.) og “Candy Crush Saga” (500 mio.) begge er højere på listen.

“Crossfire” er på toppen af Wikipedias liste, hvilket er overraskende, da det måske vil være ukendt for mange i vesten. Det er et kinesisk “Counter-Strike”-lignende spil, der har 650 millioner registrerede brugere.

Gravatar

#1 CBM 29. nov. 2018 06:00

Er det noget man bør prøve? Hvis det også kører på mobil så kører det vel på alt?
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login