© Railgun

“Fortnite”-udvikleren Epic lancerer Steam-konkurrent

Epic Games er på vej med en digital spilbutik i stil med Steam, der ser ud til at være noget mere udvikler-venlig.

Epic Games står bag blandt andet bag klassikere som “Unreal Tournament” og en af nutidens største titler, nemlig “Fortnite”. Nu lancerer de Epic Games Store, der skal konkurrere med digitale spilbutikker som Steam og EA’s Origin-tjeneste.

En af de helt store forskelle mellem Epic Games Store og deres konkurrenter er, at spil-udviklerne får mange flere penge fra salget i den nye digitale butik.

Udvikleren får nemlig 88 procent af salget – altså Epic tager 12 procent – hvilket kan sammenlignes med Valve, der står for Steam, eller Android, Apple, Microsoft, Nintendo og Sony, der tager 30 procent af salget i deres digitale spilbutikker.

Epic Games-chefen Tim Sweeney fortæller, ifølge Gameinformer, at det er takket være den succes, de har fået med “Fortnite”, at dette nu er muligt.

Selvom Epic står bag Unreal Engine, der bliver brugt til at udvikle mange moderne spil, så kan alle spiludviklere udgive spil på Epic Games Store, ligemeget hvad for en engine, de har brugt til at lave spillet.

epic games store steam udvikler indtjening fordeling / Railgun.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login