GC11: Steel Battalion: Heavy Armor afsløret sammen med trailer

Capcom og From Software har netop kunnet afsløre, at Steel Battalion: Heavy Armor er under udvikling til Xbox 360 og vil gøre stort brug af Kinect.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, vi har hørt noget til Steel Battalion-spillene, der udkom i et meget begrænset oplag til den oprindelige Xbox. Det oprindelige spil udkom med en kæmpe controller, der var krævet for at kunne styre den tank, spillet drejer om. Netop pga. den store og relativt dyre controller, nåede spillet aldrig ud til masserne, men forblev et samlerobjekt for spilinteresserede.

Tanken omkring en revolutionerende måde at styre et spil på har dog hængt ved, og i den nye udgave vil der medfølge en speciel controller-pad, som man både skal styre sin tank med og bruge til at sigte og affyre. Derudover skal man bruge Kinect til at styre kommunikation med resten af holdet på tanken, bl.a. gennem brug af militære håndsignaler. Kinect skal desuden bruges til at starte motoren og affyre maskingeværet på tanken.

Alt i alt tyder det på, at Steel Battalion-serien vil blive et af de første action-baserede Kinect-spil, der virkelig gør brug af teknologien bag.

Se en trailer for spillet herunder eller følg linket i overskriften masser af billeder og artwork. Spillet forventes at udkomme til Xbox 360 i 2012.

Gravatar

#1 Qw_freak 16. aug. 2011 11:07

noget in-game kunne ha været ret interessant at se..
Like a BAWS...
Gravatar

#2 sundowndk 16. aug. 2011 13:54

#1 Enig.. men kvaliteten af CGI'en i traileren er godt nok lav. Hvis deres CGI ser sådan ud, hvordan ser spillet så ikke ud ?

Udover det, så virker historien bag spillet ekstremt plat. Skal det være en form for WW-II med mechs ? .. ok mechs er seje, men det giver absolut ingen mening det som blev vist i traileren.

Og jeg tvivler endnu mere på Kinects evner til at gøre dette spil lige så specielt som det første. Virker omstændigt at skulle smide håndtegn til sine teammates.. endnu et latterligt forsøg på at gøre Kinect til noget andet end en gimmick..

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login