GC13: Command & Conquer får alligevel en kampagne

Da EA’s nye Command & Conquer først blev annonceret, var det ment udelukkende som en free-to-play online-titel. Dette fik dog fans helt op i det røde felt, og det viser sig, at EA har hørt efter.

Under deres igangværende Gamescom-event har EA annonceret, at Command & Conquer kommer til at have en kampagne alligevel, som vil kunne spilles enten solo eller i co-op.

Kampagnen udkommer dog ikke i én stor klump, som vi ellers er vandt til, men i stedet i mindre brudstykker hen af vejen som episodisk indhold – ligesom Telltale blandt andet har haft stor succes med i spil som The Walking Dead og Sam & Max.

Det er endnu ikke endegyldigt bekræftet, men det tyder på, at historien i Command & Conquer vil være en fortsættelse af Command & Conquer: Generals, der udkom tilbage i 2003. Spillet startede da også oprindeligt ud med at hedde Command & Conquer: Generals 2, men blev senere omdøbt til blot at hedde Command & Conquer.

Gravatar

#1 David Munch 20. aug. 2013 15:21

Vent, så det var en F2P titel, hvilket folk ikke kunne lide, men så blev de glade fordi man kunne spille solo? A hva' for noget?
Gravatar

#2 MatriXz 20. aug. 2013 15:42

det var detaljen om at der slet ikke ville være solo play, og at det kun var online der gik dem på..
Gravatar

#3 cyberdude 20. aug. 2013 23:27

#1: free-to-play online-titel
Gravatar

#4 Kennethxyz 21. aug. 2013 05:46

#1 pointen er jo også at hver gang EA laver noget der er gratis bliver det pay to win, og ender med at blive meget dyrere end det oprindeligt ville have gjort
Sitecore blog: http://kenned.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login