© Rockstar Games

“GTA 5” er tredje spil i verden med 100 millioner solgte eksemplarer

Rockstar har nu solgt mere end 100 millioner eksemplarer af “GTA 5”. Det er det tredje spil i verden, der krydser denne milepæl.

“Grand Theft Auto 5” udkom tilbage i 2013 på PS3 og Xbox 360. Siden er det kommet til PS4, Xbox One og PC – og nu har spillet også solgt 100 millioner eksemplarer, skriver Variety.

Der er kun to andre computerspil i historien, der har solgt mere end 100 millioner. “Minecraft” er det ene med 144 millioner solgte eksemplarer, og “Tetris” er i toppen med 170 millioner eksemplarer. Sidstnævnte tal kan dog variere afhængigt af, hvordan man tæller.

Trods at spillet er fem år gammelt, så sælger det stadig godt. Tilbage i juni måned var det eksempelvis det tredje bedst sælgende spil i USA.

Rockstar har også haft stor succes med deres nyeste spil, “Red Dead Redemption 2”, der for nyligt har overhalet det originale “Red Dead Redemption” i antal solgte eksemplarer på bare otte dage – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login