© Rockstar Games

“GTA 6” rygtes på vej: Foregår i flere byer

Nye rygter peger på, at Rockstar er begyndt at udvikle “Grand Theft Auto 6”, og at det vil foregå i tre velkendte byer.

Det er kun lidt over et halvt år siden, at Rockstar udgav deres sidste kæmpe-spil, “Red Dead Redemption 2”.

Men nu går snakken selvfølgelig på, hvad deres næste spil er, imens selskabet samtidig arbejder på de succesfulde online-dele til “Red Dead Redemption 2” og “GTA V”.

Det åbenlyse bud er selvfølgelig “GTA 6” (eller “GTA VI”), der nu også rygtes under udvikling, ifølge Techspot.

Et GTAForums-medlem med navnet ApolloThunder har nemlig fundet online-CV’et tilhørende en tidligere Rockstar-ansat, hvorpå der står, at han lavede koncept-køretøjer til “GTA V”-DLC og “GTA VI”.

Derudover har en ResetEra-bruger fundet et opslag på Glassdoor, hvor ansatte og tidligere ansatte anonymt kan tale om deres arbejdsplads, som også hinter til et nyt “GTA”.

Opslaget indeholder nemlig en liste, hvor forbogstaverne staver ‘GTA 6 LSVCLC’, hvor sidstnævnte forventes at stå for Los Santos, Vice City og Liberty City, der som bekendt er byerne, hvor “GTA V”, “GTA Vice City” og “GTA III” henholdsvis foregår i.

Samtidig har en Reddit-bruger fundet et Pastebin-opslag, der siden er blevet fjernet, der underbygger dette rygte om at spillet foregår i flere byer.

Samme opslag siger også, at der vil være tidsskift og flashbacks i spillet, og at det vil være eksklusivt på Microsoft og Sonys næste konsoller.

For lidt over et år siden dukkede der også rygter op, som sagde at “GTA VI” var planlagt at udkomme i 2022, og at Vice City ville være med i spillet.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login