Guitar Hero: Megadeth muligvis på tale

Det ser ikke ud til, at Activision har tænkt sig at stoppe med Guitar Hero-franchisen lige foreløbig, eftersom Megadeths frontmand Dave Mustaine nu kan fortælle, at de har haft møder med Activision.

Ifølge Mustaine skulle disse “high-level” møder have været i forbindelse med, at Activision og Neversoft har store ideer til et kommende projekt, der involverer bandet.

Dave Mustaine, Megadeth skrev:
I have recently had two very important high-level meetings with the people from Activision and Neversoft, and we are talking about a lot of things, but a Guitar Hero box set is not as attractive to me and the people from Guitar Hero as the new idea that they offered me, as the creative stuff that we are talking about is over-the-moon!

Spørgsmålet er så, hvorvidt Megadeth er et stort nok band til at kunne holde en selvstændig titel i stil med Metallica, Aerosmith og Van Halen, eller om der måske er tale om noget lidt mindre fra Activisions side.

Megadeth var med fra starten, da Guitar Hero kom på markedet tilbage i 2005, og har siden da været med i Guitar Hero 2 og senest Guitar Hero 5.

Gravatar

#1 ghostface 18. jan. 2010 09:53

but why?
Hvorfor kan vi ikke bare løbe Guitar Hero 5 (eller hvad de nu er kommet til) og have mulighed for at købe Beatles, Metallica, Megadeth, Aqua og Dr Bombay som DLC dertil?

Utroligt folk gidder smide penge efter det samme spil bare med andre sange på gang efter gang efter gang.
I have ascended to a higher plane of sarcasm. Please send all Complaints to: /dev/null Have a Nice day
Gravatar

#2 PorreKaj 18. jan. 2010 09:59

Release det dog som DLC i pengegriske røvhuller -.-

Det her er værre end EA sports.

"kom lad os udgive det samme spil 12 gange"
Gravatar

#3 Collateral 18. jan. 2010 10:06

Hellere Megadeth end Van Halen.
Gravatar

#4 Talkar 18. jan. 2010 10:15

Hellere Megadeth end det såkaldte "metal" band Metallica.
Intel Core i7 2600K, 8GB DDR3 Kingston HyperX RAM, 2x1 TB Samsung Spinpoint F1, Nvidia GTX TITAN, Logitech G19, MX518, Nvidia 3D Vision.
Gravatar

#5 PJP 18. jan. 2010 10:33

TommyH (4) skrev:
Hellere Megadeth end det såkaldte "metal" band Metallica.
you trying to say something about metallica ?

Er kæmpe metallica fan, men synes også godt om megadeth's musik ;)
Og synes da der var ordenlig slagkraft da jeg inde og se Metallica sidste år i forum, var til den 3. koncert de lavede ... så ved ik li hvad du hentyder Tommyh
Gravatar

#6 TuxDK 18. jan. 2010 11:41

#1

Enig.
Efter 5'eren hvor man kan importere fra de andre, så kan jeg ikke se hvorfor det hele ikke kan blive lavet som DLC, eller eventuelt begge dele.

Udgiv Guitar Hero: Megadeath som man kan købe og samtidig smid Guitar Hero: Megadeath DLC på PSN som man kan købe for dem der allerede har Guitar Hero 5 / World Tour.
Don't feed the trolls.
Gravatar

#7 vision-dk 18. jan. 2010 12:06

TommyH (4) skrev:
Hellere Megadeth end det såkaldte "metal" band Metallica.


Comon, selv Dave Mustaine er kommet over det nummer Lars og James lavede med ham og Ron McGovney efter numrene til Kill'em all var lavet/skrevet.

Godt nok har Dave været bitter og væltet sig i stoffer i selvynk, men han siger jo han er ovre det nu og han har jo trods alt fået en del fornuftige hits ud af det hen over årene.
http://6000-kolding.myminicity.com
Gravatar

#8 jeldtoft 18. jan. 2010 12:20

Megadeth har vist lavet en coverversion af Duke Nukem temaet! Nu har jeg ikke tænkt mig at købe det, men kunne være fedt, hvis det var med :D
Er venstrehåndet inde i hovedet.
Gravatar

#9 Jack--- 18. jan. 2010 16:27

præcis derfor jeg spiller RockBand i stedet for Guitar Hero.. der udkommer ugentlig sange, og nogle gange packs med div. bands, som bare er til DLC, det virker helt perfekt.
Gravatar

#10 Cimmer 18. jan. 2010 16:53

Satme ærgeligt at Activision får rettighederne til to store metal bands så - Megadeth og Metallica DLC's bliver nok en by i Rusland for Rockband nu. Deres DLC's ligger ellers på toppen i Rockband store.
Gravatar

#11 Collateral 20. jan. 2010 11:13

#4: Uenig.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login