© Sony Interactive Entertainment LLC

Hideo Kojima afslører tisse-gameplay fra “Death Stranding”

Få “The Walking Dead”-skuespilleren Norman Reedus til at tisse på kommando i Playstation-spillet “Death Stranding”.

Gamescom-åbningen, med Geoff Keighley som vært, sluttede i aftes med et langt kig på “Metal Gear Solid”-skaberen Hideo Kojimas kommende Playstation-spil, “Death Stranding”.

Vi fik en præsentation af Mama, spillet af Margaret Qualley, og Deadman, der låner udseendet fra “Hellboy”-instruktøren Guillermo Del Toro, men som har en andens stemme.

Derudover fik vi en mere dybdegående forklaring af de såkaldte ‘Bridge Babys’, der gør det muligt for hovedpersonen at registrere monstre, der bliver kaldt BTs.

Men så viste de også et længere gameplay-klip fra spillet, der blandet viste, at man kan tisse på kommando, hvorefter man ser en svamp dukke op pludseligt – se det i første klip nedenfor.

Kojima forklarede kryptisk, at hvis nok spillere i den virkelige verden tisser det samme sted, så kan svampen muligvis bruges til noget.

Derudover fortalte han også, at det ikke er muligt at se Norman Reedus, der spiller hovedpersonen Sam Porter Bridges, for fra, når han tisser. I stedet drejer han med rundt, hvis spilleren prøve at dreje kameraet om foran ham.

“Death Stranding” kommer til Playstation 4 den 8. november.

Læs også Mads Mikkelsen har hovedrolle i ny gameplay-trailer til “Death Stranding”: Kommer i november.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login