© eOddset / YouTube

Hvad gamer CS:GO-vært Andreas ‘Jern’ Thomsen?

Den rutinerede CS-vært Andreas ‘Jern’ Thomsen spiller både “Counter-Strike”, “Apex Legends” og det danske “Inside”.

I ‘Hvad gamer du?’ spørger Railgun en række interessante gamere om, hvad de spiller.

Andreas ‘Jern’ Thomsen har længe været fast vært og ekspert i Danmark, når der vises Counter-Strike på TV.

Han kan ses igen nu på fredag, hvor han er vært ved årets første Blast Pro Series-turnering på TV2 Zulu. Her skal Astralis se, om de kan gentage succesen fra Blast Pro Series i Lissabon.

CS-eksperten gamer både klassikere som “Diablo” og “Counter-Strike”, men også nyere indie-darlings og endda også nutidens store hit, “Apex Legends”.

– Hvad gamer du, når du gerne vil have nogle levels og noget loot?

Det må helt klart være “Diablo”. Jeg har spillet siden etteren og elsker gameplayet. Der er kæresten også med, så det er vores go-to co-op spil

– Hvad gamer du, når du er i retro-humør?

Puha! Det er faktisk sjældent, jeg retro-gamer for tiden, da der har været meget fokus på at følge med i nye titler. Hvis jeg skal være old-school, så går jeg hele vejen og spiller bræt- eller kortspil.

– Hvad gamer du, når du har lyst til puzzles?

Ved ikke om det er helt går i kategorien puzzles, men et af mine fedeste spiloplevelser var det dansk-producerede “Inside”! Har også spillet “Limbo” og “Little Nightmares”, som er i samme båd. Lige nu venter “Ori and the Blind Forest” på en playthrough.

– Hvad gamer du, når du gerne vil lave nogle headshots?

“Counter-strike” er helt sikkert det spil, jeg spiller mest for tiden. Headshots er ekstremt tilfredsstillende deri!

– Hvad gamer du på mobilen?

På mobilen går jeg helt amok i et spil der hedder “Empires and Puzzles”. Det er super fedt, selvom det har en lidt skraldet betalingsmodel. Et klassisk GACHA-game.

– Hvad gamer du med dine venner? – og fjender?

Hvis jeg skal hoppe på et hurtigt online-game med et par venner, så er Apex Legends super fedt. Nemt at tage et kort spil, eller en lang gamingaften alt efter, hvor meget tid man har.

– Hvad gamer du, som du skammer dig over?

Har lige hakket 400 baner i “Candy Crush”, inden jeg fandt ud af, det ikke var det værd. Pinligt, men tror de fleste af os har været der.

– Hvad gamer du om fem år?

Min yndlings-genre er helt sikkert competitive pvp-spil, så spiller helt sikkert det mest relevante esportsspil, der er fremme på det pågældende tidspunkt. Om det er “League og Legends 2” eller “Counter-strike 4”, det ved man aldrig.

Andreas ‘Jern’ Thomsen kan findes på Twitter her og på Twitch her, hvor han streamer forskellige spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login