© DR

Hvad gamer DR-vært Maria Månson?

DR-værten Maria Månson er mere glad for “The Witcher” og “Skyrim”, end hun er for “CS”.

I ‘Hvad gamer du?’ spørger Railgun en række interessante gamere om, hvad de spiller.

Maria Månson har været vært for DR-programmet Filmselskabet i mange år og er siden blevet vært for  både Sprogquizzen og Gejst.

DR-værten er ikke så glad for skydespil, men andre genrer som platform-spil og RPG’er er hun vild med, hvor der blandt andet nævnes spil som “Skyrim”, “Diablo” og “Super Mario”.

– Hvad gamer du, når du gerne vil have nogle levels og noget loot?

Jeg elsker at spille RPG i stort set alle afskygninger. Om det er “Skyrim” eller “The Witcher”, tur-baseret, realtime, hack ‘n’ slash, you name it, jeg smasker det med mit sværd.

– Hvad gamer du, når du er i retro-humør?

Det kan være alt fra “Super Mario”, “Tetris” eller lykkelige gensyn med “Baldur’s Gate” og “Diablo”.

– Hvad gamer du, når du har lyst til puzzles?

Det ender ofte med sådan nogle lidt tilfældigt valgte ‘Escape Room’-puzzles på mobilen. Jeg kan faktisk ikke lige huske nogen på stående fod, men de er smukke og stemningsfyldte.

– Hvad gamer du, når du gerne vil lave nogle headshots?

Jeg spiller ikke FPS.. og ja faktisk snor jeg mig udenom alt, hvor jeg skal skyde. Dels er jeg dårlig til at sigte – det kommer efter 25 år med et sværd i hånden – og så bliver jeg ekstremt stresset af spil som “CS”. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ved at få et hjerteanfald hver gang, jeg har forsøgt.. Nææ så er den gamle dame mere til noget medievel ork-splat.

– Hvad gamer du på mobilen?

Alt muligt. Men det seneste år har jeg spillet et multiplayer strategy war-game, der hedder “Final Fantasy – A new Empire”. Det er pissedyrt, og man får bøllebank hele tiden, men jeg kan åbenbart ikke stoppe. Jeg stopper på mandag – det lover jeg. Det er et lortespil, som kun bruger sine algoritmer til at lænse mig for penge.. suk!

-Hvad gamer du med dine venner? – og fjender?

Oftest gamer jeg selv. Jeg er med i guilds rundt omkring, men egentlig er det at spille enormt privat. Single player-spil vil for altid være mit go to. Det er min off-tid, min mig-tid.

– Hvad gamer du, som du skammer dig over?

Læs under mobil-spil… og generelt hver gang et spil får mig til at bruge knaster udover det første køb, så bliver jeg sur på mig selv.

– Hvad gamer du om fem år?

Forhåbentlig meget mere end jeg gør nu. Mine børn er meget små, så det er stadig mest Ramasjang-spil og lidt “Super Mario”, der er plads til herhjemme. MEN lige om lidt så mødes mine interesser med mine børns.. og så skal vi låse os inde HELE sommerferien og spille dagen lang, ikke skifte underhylere, lugte af selvdød gnu.. og min kæreste skal komme med vand og mad og en potte til os i ny og næ. Det bliver fantastisk!!

Maria Månson kan ses på DR1 og DR K, hvor hun er vært på Gejst og Sprogquizzen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login