© Signe Amtoft / Instagram

Hvad gamer eSuperliga-vært Signe Amtoft?

Signe Amtoft er vært på eSuperligaen, og hun er blandt andet glad for klassikere som “Crash Bandicoot” og “Rayman” og “Pokémon”.

I ‘Hvad gamer du?’ spørger Railgun en række interessante gamere om, hvad de spiller.

Signe Amtoft har tidligere været radiovært på DR og kan nu ses på Dplay og Canal 9, hvor hun er vært på eSuperligaen.

Anden sæson af eSuperligaen er i gang i øjeblikket, og der bliver spillet om tirsdagen og onsdagen frem til finalerne i næste måned.

eSuperliga-værten holder sig generelt til old school-spil som “Rayman” og “Tekken 3”, men der er også plads til nyere spil som Lego-spillene og det unikke puzzle-spil “Baba Is You”.

– Hvad gamer du, når du er i retro-humør?

Jeg er generelt meget old school, når det kommer til hvad jeg spiller. For det første bliver jeg let ‘køresyg’, når grafikken er for god, hvilket er lidt kikset, og gav mig en træls oplevelse med “Star Wars Battlefront” engang, og for det andet kan jeg godt lide at holde det simpelt.

Jeg har på mange måder hængt fast i de gamle spil fra min barndom, og jeg elsker “Crash Bandicoot” og “Rayman”. Med tømmermænd spiller jeg også gerne “Worms”, hvor jeg har mit eget hold der hedder Spurms hvor spillerne er opkaldt efter Tottenham-spillere. De er altid ret tæt på at vinde…

Jeg kommer meget på BIP BIP Bar på Nørrebro, hvor der er alle de retrospil, hjertet kan begære. Alt fra “Mario Kart” til flippermaskiner og “Tekken 3”. Og øl.

– Hvad gamer du på mobilen?

Jeg gamer faktisk ikke på mobilen. Jeg bliver for afhængig af det, så jeg prøver at holde mig fra det.

– Hvad gamer du med dine venner?

Jeg kan rigtig godt lide spil, hvor man skal kommunikere med hinanden for at løse opgaver. Der er især nogle gode spil til Nintendo Switch. For at nævne et par stykker er der “Death Squared”, hvor man skal samarbejde om at rykke kasser udenom lasere og andre udfordringer og komme videre til næste bane. Der er også “Keep Talking and Nobody Explodes”, hvor man i samarbejde skal afmontere en bombe på tid. Det kan godt få bølgerne til at gå højt, men det er tilfredsstillende, når det lykkes.

– Hvad gamer du når du har lyst til puzzles?

Jeg holder meget af LEGOs spilserie til PS, hvor man bliver ført igennem forskellige filmuniverser. Især er “Jurassic Park”-udgaven optur, men “Harry Potter” og “Star Wars” er også gode. Man bliver ført igennem filmene og skal løse opgaver undervejs.

Kan også bruge (lidt for mange) timer på “Pokémon” til Switch, og så har jeg lige fundet et spil der hedder “Baba Is You”, hvor man kommer videre i de forskellige levels ved grafisk at ændre på reglerne hele tiden.

– Hvad gamer du som du skammer dig over?

Et spil der hedder “Snipperclips”, som jeg elsker, men som, når man fortæller om det, får mig til at fremstå helt vanvittigt kedelig. Man er små stykker papir, som man skal klippe til for at passe en form. Udfordringen er igen samarbejdet med en anden spiller om, hvordan man får det hele til at passe sammen.

– Hvad gamer du om fem år?

Sikkert det samme som i punkt 1!

Signe Amtoft kan findes på Twitter her, og eSuperligaen kan ses gratis på Canal 9 via Dplay hver tirsdag og onsdag.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login