© Troldspejlet

Hvad gamer Troldspejlet?

Troldspejlets faste spil-ekspert, Troels Møller, spiller alt fra “Titanfall 2” til “Super Castlevania IV”.

I ‘Hvad gamer du?’ spørger Railgun en række interessante gamere om, hvad de spiller.

Troels Møller har været Troldspejlets faste spil-ekspert og spil-tester i mere end 10 år, og han medvirker som regel i Troldspejlets podcast, som man kan finde lige her eller i ens faste podcast-app.

Han arbejder i øjeblikket på at komme igennem 2D-klassikeren “Super Castlevania IV” og puzzle-spillet “The Witness”, men har også tid til et spil “CS:GO” en gang imellem.

– Hvad gamer du, når du gerne vil lave nogle headshots?

Headshots? Jeg er for nylig røget tilbage til “Titanfall 2”, fordi det spil simpelthen er så vidunderligt godt lavet. Tempoet, movesettet, måden våbnene føles at skyde med. Det hele er fantastisk. Og så er singleplayerdelen fremragende underholdning.

– Hvad gamer du, når du gerne vil have nogle levels og noget loot?

Når der skal lootes, er “Destiny 2” stadig mit go-to spil. Bungies world-building er super fed, og jeg kan virkelig godt lide deres upgrade-system. Her er tempoet også højt, og fortællingen keder aldrig. Jeg stoppede med at spille i en periode, hvilket gjorde det super svært at vende tilbage til, for der var kommet mange nye versioner siden sidst, så jeg skulle lige stige en del i level, før jeg kunne være med igen, men den udfordring var værd at tage op.

– Hvad gamer du, når du er i retro-humør?

Der findes kun et retrospil i mit liv lige nu, og det er “Super Castlevania IV”. Det er så pisse svært, men i mine øjne er det det bedste spil i serien. Styringen er stram, og pisken har aldrig været federe, hverken før eller siden. Det er blevet mit mål at gennemføre det, men det går lige nu ikke så godt.

– Hvad gamer du, når du har lyst til puzzles?

Jeg hænger stadig fast i “The Witness”. Det var et af de spil, hvor jeg ikke nåede at blive helt færdig i sin tid, inden jeg rykkede videre til noget andet, og hver gang jeg booter spillet op, kommer jeg i tanke om, hvorfor jeg stoppede med at spille. Hver puzzle kan tage mig flere timer at gennemskue, men det er gode timer, hvor jeg skriver noter som en psykopat, og koncentrationssveder, fordi min hjerne er på overarbejde. Love it!

– Hvad gamer du på mobilen?

Jeg spiller kun meget få mobilspil, men lige nu er det 99% “Tetris”, der fylder mit mobilspilsbehov. Jeg ELSKER “Tetris”. Det er dog også blevet til lidt “Angry Birds 2”, men det er hovedsageligt fordi min søn er begyndt at spille det, så jeg var lige nødt til at først og fremmest at hjælpe ham med de baner, han ikke kunne finde ud af, og så også bare lige finde ud af, hvad der var nyt i det. Var stadig liiiidt nysgerrig.

– Hvad gamer du med dine venner? – og fjender?

Jeg spiller meget sjældent online-spil, men det sker at jeg ryger ind i et spil “CS:GO”. Senest var det “Anthem”, som jeg spillede sammen med dem, spillet nu engang matchmakede mig med, og det var også ok. Men det er singleplayer-oplevelser, der interesserer mig, ikke så meget multiplayer.

– Hvad gamer du, som du skammer dig over?

Jeg skammer mig ikke over nogen af de spil, jeg spiller. Men min spilsmag inkluderer heller ikke nogen kontroversielle spil, som har været oppe i medierne for nylig eller før i tiden. Hvis jeg skammer mig over noget, så er det at have købt “GTA V” tre gange gange – en gang på Xbox360, en gang på PS4 og til sidst på PC. Det er mange penge at bruge på ét spil…

– Hvad gamer du om fem år?

Lidt skørt spørgsmål, da jeg jo ikke ved, hvilke spil der er ude om 5 år. Men jeg spiller helt sikkert stadig på min Switch, Gamecube, WiiU, Dreamcast og PC. De maskiner bliver jeg aldrig træt af.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login