© Lasse Vestergaard / YouTube

Hvad gamer YouTuber Lasse Vestergaard?

YouTube-stjernen Lasse Vestergaard er både glad for PS1-klassikere som “Crash Bandicoot”, men er også vild med mere moderne spil som “Overwatch”.

I ‘Hvad gamer du?’ spørger Railgun en række interessante gamere om, hvad de spiller.

Lasse Vestergaard er en spil-glad YouTuber med mere end 160.000 abonnenter på sin kanal, hvor der games både nye og gamle spil.

Når der skal spilles, hiver YouTube-stjernen både fat i anmelderroste spil som “Overwatch” og “Bloodborne”, men han har også en forkærlighed for den første Playstation og klassikere som “Crash Bandicoot” og “Ape Escape”.

– Hvad gamer du, når du gerne vil lave nogle headshots?

Hvis jeg skal klikke hoveder med succes, så er “Overwatch” uden tvivl mit personlige valg. Når man kan rive modstanderens hold fra hinanden med eksempelvis Widowmaker, så er det noget af den bedste underholdning!

– Hvad gamer du, når du gerne vil få nogle levels og noget loot?

For nyligt fik jeg prøvet kræfter med “Bloodborne”, og det endte ud i et platinum-trophy. Der er ikke tonsvis af loot som i så mange andre spil, men “Bloodborne” var en KÆMPE fornøjelse fra start til ende.

– Hvad gamer du, når du er i retro-humør?

Jeg er kæmpe fan af ældre spil, så der er en masse gode bud på den oprindelige PlayStation 1.
Min favorit er klart “Ape Escape”, men klassikere såsom “Crash Bandicoot”-trilogien skal også gennemføres 100% hver december.

– Hvad gamer du, når du har lyst til puzzles?

“Tetris Effect”. Måske lyder det underligt at skamrose en af de utallige iterationer af det basale spil “Tetris”, men “Tetris Effect” er simpelthen SÅ fed en oplevelse, hvor man hurtigt fanger sig selv i at spille det i timevis. Jeg troede, at jeg havde fået nok af “Tetris” efterhånden, men “Tetris Effect “var en helt anden oplevelse og imponerede helt vildt. Underholdningen er i top, og YouTube-videoer, der fremviser spillets grafik og lyddesign, kan ikke måle sig med den oplevelse, man får som spiller, når man endelig selv sætter sig ned med det.

– Hvad gamer du på mobilen?

“Geometry Dash”! Det spil kan meget hurtigt forlænge dit ellers korte toiletforsøg, fordi man liiige skal give banen endnu et forsøg…

– Hvad gamer du med dine venner? – og fjender?

Det må nok være “Overwatch”, som jeg spiller mest! Mest fordi man ofte kan slå hjernen fra, hygge med spillet og køre en samtale imens.

– Hvad gamer du, som du skammer dig over?

“Shakes & Fidget”. Jeg forstår godt, at den type af spil er enormt banale – hvor du bare sætter en opgave i gang og derefter kan komme tilbage efter x-antal minutter – men det er afslappende at have kørende i baggrunden. Det bringer også minder frem fra dengang, hvor det fedeste i folkeskolen var det originale “AdventureQuest”.

– Hvad gamer du om fem år?

Forhåbentlig en masse nye fede titler til PC og PS4, men klassikerne til PlayStation 1 vil ALTID være fedt at game!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login