Astralis Esport ApSKasper Hvidt går fra håndbold til eSport

Når det danske håndboldlandshold siger farvel til målmand Kasper Hvidt til sommer, skal han i stedet være sportsdirektør for RFRSH, der blandt andet står bag Astralis og Heroic.

‘Det interessante for mig, er at skabe struktur i en branche, som vokser meget eksplosivt, og som pludselig har fået en økonomi, der gør, at det rent faktisk er muligt at skabe professionelle forhold. Jeg tror helt klar, at branchen har brug for hjælp fra andre, der har været i en anden professionel branche. Jeg kunne godt tænke mig at tage nogle af de værktøjer, som jeg har samlet mig igennem mere end tyve års professionel karriere og overføre dem til en anden branche,’ udtaler Kasper Hvidt til TV2.

eSportsbranchen oplever en kraftig stigning i professionalisme og præmiesummer – da Astralis for nyligt vandt E-sports Championship Series Season 2 Finals i Los Angeles, lød præmien på 1,7 millioner kroner.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login