LEGO Minecraft kan nu bestilles

LEGO og Mojang præsenterede på LEGO-World messen i Bellacenteret det officielle Minecraft-sæt med LEGO-klodser. Sættet kan forudbestilles ved at blive fan af LEGO Minecraft på Facebook og prisen bliver $34.99 hos J!NX. Sættet kan også købes hos LEGO.com eller hos udvalgte butikker til sommer.

Hvert sæt vil indeholde Steve og en Creeper, samt byggeklodser nok til at bygge fire kubiske vignetter, der kan sættes sammen. Dermed håber LEGO at genskabe Minecraftoplevelsen. Hver byggeklods vil være en 1×1 LEGO-plade med en “tile” ovenpå. Derudover vil der være kasser, der vil gemme på miner og ressourcer.

Minecraft, LEGO Cuusoo skrev:
The set includes two of Minecraft’s most iconic characters, Steve and a Creeper, represented as “Micro Mobs.” The surface of the modules comes off to reveal mines and hidden resources beneath. You can build your own landscapes, stack cubes on top of each other, and build the world of Minecraft as you wish. LEGO Minecraft Micro World presents a modular standard for building a Minecraft world that can be configured any way you like.

Det er tidligere beskrevet hvordan LEGO Minecraft gik fra ide i starten af december 2011 til produktion her og her.

Gravatar

#1 Regas 18. feb. 2012 08:59

Omg hvordan kan så lidt koste så meget? ._.
Gravatar

#2 PJP 18. feb. 2012 11:01

kan ik se hvad man skal bruge resourcerne til ... da man ik rigtig kan lave noget ud af det hvorimod du kan i den digitale verden af MC..derfor kan jeg stadig ik se hvorfor det er lavet om til LEGO... jovidst kreativ bygning med LEGO... men det er jo også det eneste..
Gravatar

#3 HerrMansen 18. feb. 2012 11:27

Regas (1) skrev:
Omg hvordan kan så lidt koste så meget? ._.


Det er LEGO. Nuff said.

#2: Hvorfor lave Star Wars lego? Man kan alligevel ikke lave episke lyssværdkampe med lego klodserne - det kan man i spillene.

Samme grund - det er sjovt at bygge med universerne - selv om man ikke kan det samme.
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine...
http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#4 lost-viking 18. feb. 2012 11:28

hvordan kan så lidt koste så meget? 200kr ved jeg ikke helt om jeg syntes er meget.. specielt ikke når det nu er lego.. de kan sagtens finde på at tage meget mere.. :) og der er mange børn der sikkert gerne vil have det her i samlingen.. Jeg syntes det ser fedt ud :)
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#5 Laziter 18. feb. 2012 12:30

Det kan hurtigt gå hen og blive en dyr affære hvis man gerne vil lave en nogenlunde stor verden. Men sådan er det jo med LEGO, det koster kassen, til gengæld har man også legetøj der holder resten af livet.
Jeg kunne godt finde på at købe et sæt eller 2, bare for at prøve det :-D

Det er måske også værd at nævne, at Mojang vil donére 1% af overskuddet til velgørenhed.
Gravatar

#6 Skyggemunk 18. feb. 2012 13:56

Er jeg den enete der synes det her virker en smule... dumt? Sådan lidt: "Nu er den her... Murstenen!"

Men ok, jeg er heller ikke den store Minecraft tilhænger... :)
Gravatar

#7 Facey 18. feb. 2012 16:51

#6

jeg har det på samme måde
Gravatar

#8 koogco 18. feb. 2012 17:58

Den eneste ting jeg kan finde på ville være at genskabe en særlig flot bygning man har lavet i spillet, men så løber man jo lige ind i problemer med at legoklodser kun kan sættes sammen lodret, så visse ting ville være temmelig vanskelige at genskabe.
På den anden side virker det oplagt at have en lego udgave af noget som er så lego-agtigt, der er sikkert masser af børn som vil være interesseret.
Gravatar

#9 Scorpion 18. feb. 2012 18:21

Kæft sådan en model bliver et helvede at bygge. Prøv lige at forstille jer brugsanvisningen til den. O_O
Jeg synes at det lød som en god idé, men dét dér.. Det ser virkelig fesent ud, ikke engang billeder på klodserne har de gidet at lave. Det er kun Creeperen og Stevie som er 'nye'. Så kan man jo selvfølgelig bygge verdenen større med sine andre klodser, men alligevel.. Synes sgu at det er en bette tamt. Malke malke malke.
Gravatar

#10 lost-viking 18. feb. 2012 18:45

9# nu siger du malke malke malke... men du er godt klar over at det ikke er Lego der har fået ideen til det her right? en har sendt ind at denne syntes det var en god ide.. lego har så haft det ude så folk kunne tilkendegive at de syntes det var en god ide.. der er så blevet tilkendegivet nok af almindelige mennesker at de syntes det lyder fedt og der efter har lego så sagt god for at se på design ideer.. så er der i samarbejde med skaberne af minecraft blevet laget nogle ideer som lego så har sagt god for og så sat i produktion.. det er en længere proces og tvivler på det handler meget om malke malke malke.. for så var lego nok selv kommet på ideen.. jeg syntes det ser fedt ud.. :)
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#11 Scorpion 18. feb. 2012 19:59

#9 Det er selvfølgelig rigtigt, vidste jeg egentlig også godt. Ved ikke lige hvorfor jeg skulle have det med i min kommentar. Jeg undskylder. :P
Gravatar

#12 Krydolph 19. feb. 2012 00:40

#8 det kan vel klares med nogle af de gamle technic sten hvor de stadig var legokldser men med huller i, der kan man da bruge en samlebøsning til at sætte de huller sammen kan man ikke?
Ellers er der da også ihvertfald 1x1 klodser med knopper på siderne, de ville også muliggøre man byggede til siden! Og endelig er der da nogle vinkel beslag agtige ting, men det er lidt mindre rafineret løsning!
Gravatar

#13 lagzilla 19. feb. 2012 08:08

LEGO er skide dyrt, men mine børn på 6 og 8 sidder p.t. lige nu, med det LEGO jeg legede med for 25 år siden. LEGO bliver aldrig for gammelt, det bliver aldrig ensformigt. LEGO er uden konkurrence den bedste investering af legetøj man nogensinde kan lave. Ah ja, glemte så lige at sige, LEGO holder til ufattelig meget hensynsløst vold, som en dreng på 10 år kan magte :)

Derfor koster LEGO mere end andet legetøj.
Gravatar

#14 Scorpion 19. feb. 2012 12:06

Er billedet officielt af de nye klodser? Blocks'ne kommer ikke til at være i de rigtige størrelsesforhold hvis det er. Steve og Creeperen fylder én block i bredden, to i højden, men blocks'ne er kun én i længden og svingende mellem en og to i bredden. :S det ligner ikke at de har holdt det klassiske 1x1 som jeg selv synes gør Minecraft til hvad det er.. Ærgerligt.
Gravatar

#15 Laziter 19. feb. 2012 13:49

#14 - Størrelsesforholdet er måske ikke 100%, men derfor kan man nu stadig finde Minecraft ånden i det.
Hvis du kigger på toppen, vil du se at alt er dækkes med 1x1 tiles, det er jo som det skal være.
Resten har de været nødt til at lave med 2-3-4x1 klodser og en bund- og top-plade på 6x6, det skulle jo også gerne kunne hænge sammen :-)
Gravatar

#16 Slettet Bruger [1456963994] 19. feb. 2012 15:48

Jeg synes ikke LEGO helt har forstået konceptet i Minecraft, da jeg stemte inde LEGO's hjemmeside om Minecraft LEGO så regnede jeg med:
Alle blokke er 1x1
Klodserne kunne sættes sammen på mere end 2 måder (i bund og top)
Minecraft 16x16 textures
Gravatar

#17 HenrikH 20. feb. 2012 08:25

Mon ikke man kunne opnå noget mere interessant med lidt fantasi og de to små flyttekasser man har stående i kælderen?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login