© Sony Interactive Entertainment LLC

Mads Mikkelsen har hovedrolle i ny gameplay-trailer til “Death Stranding”: Kommer i november

“Metal Gear”-skaberen Hideo Kojima har delt en gameplay-fyldt trailer til “Death Stranding”, der bekræfter, at det udkommer den 8. november

Efter at have streamet en mystisk gentagende video i et døgn, viste den officielle Playstation Twitch-kanal en ny trailer til “Death Stranding”.

Traileren afslører meget mere, end vi hidtil har set fra “Metal Gear Solid”-skaberen Hideo Kojimas kommende spil – inklusiv en udgivelsesdato den 8. november i år.

Den viser også en masse gameplay, der inkluderer en motorcykel, “Metal Gear”-lignende stealth-øjeblikke og kamp – både med næver og med skydevåben.

Derudover gør traileren opmærksom på spillets stjernespækkede cast, der inkluderer to danskere, nemlig Mads Mikkelsen og instruktøren af “Drive” og “Pusher”, Nicolas Winding Refn.

Instruktøren Guillermo Del Toro (“Hellboy”, “Pacific Rim”) optræder også sammen med “Walking Dead”-skuespilleren Norman Reedus, som spilleren styrer i “Death Stranding”.

“Death Stranding” kommer som nævnt eksklusivt til PS4 den 8. november.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login