© EA

“Mass Effect”-udvikleren Bioware holder fast: “Anthem” får aldrig loot boxes

Mange fans er bekymret, når EA står bag, men Bioware holder fast i, at “Anthem” aldrig får loot boxes eller lignende.

EA’s loot box-fiasko med “Star Wars Battlefront 2” har fået både EA og udvikleren Bioware til at være meget tydelige omkring, at der ikke vil være loot boxes i deres kommende “Destiny”-lignende spil, “Anthem”.

I en diskussion med en fan på Twitter slog en af hoved-producerne bag “Anthem” igen fast, at der ikke vil være loot boxes i spillet, som man kan se herunder.

Gamble pointerer altså, at man kan vælge at tilkøbe Legion of Dawn-sættet, hvis man vil, men det er ikke noget, der er nødvendigt for at nyde spillet.

Samtidig har de tidligere sagt, at al story-DLC vil være gratis, så alle spillere kan få lov til at opleve den fulde historie.

De har også tidligere sagt, at der vil være mikrotransaktioner, men de vil ikke være tilfældige, som med loot boxes, og de vil ikke gøre det muligt at købe sig til sejr, hvilket var en af de primære kritikpunkter med “Star Wars Battlefront 2”.

Det vil snart være muligt selv at prøve at flyve rundt i de “Iron Man”-agtige Javelin-dragter i “Anthem” i en kommende demo – læs mere om det her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login