© Remedy Entertainment

“Max Payne”-udvikler udgiver trailer til “CrossFire HD”: Ny version af det mest populære spil i verden

Remedy, udvikleren bag “Max Payne”-spillene, har udgivet en story-trailer til “CrossFire HD”, der er en genudgivelse af det mest populære spil i verden – målt på spillerantal.

Mange i vesten har aldrig hørt om skydespillet “CrossFire”, men alligevel er et af de spil, der har flest spillere i verden – det er faktisk nummer et med 660 millioner registrerede brugere, hvis man tror på Wikipedia.

Det er lavet af Smilegate og udgives af gigant-selskabet Tencent. Smilegate er desuden på vej med genudgivelsen “CrossFire HD” og “CrossFire 2”, og Remedy, der står bag “Max Payne” og “Quantum Break”, laver story-moden til begge spil.

Remedy har i denne sammenhæng udgivet en ny trailer til “CrossFire HD”, der teaser “Operation Frost”, som vil være opdelt i tre episoder.

I multiplayer-delen af “CrossFire”, der kæmper organisationerne Global Risk og Black list på tværs af 110 forskellige modes og maps, og de har mere end 400 forskellige våben til rådighed.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, at “CrossFire HD” bliver udgivet uden for Europa, imens spillet får en lukket beta i Kina i denne måned.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login