© Deep Silver

“Metro Exodus” kommer også til Epic Game Store i stedet for Steam

“Metro Exodus” er det andet store spil, der forbigår Steam til fordel for “Fortnite”-udvikleren Epics digitale butik.

PC-spillere, der gerne vil have fat i det kommende skydespil “Metro Exodus”, er nødsaget til at bruge Epic Games Store i stedet for Valves populære digitale platform, Steam.

Det skriver Eurogamer.

Det sker efter, at Ubisoft tidligere i januar udmeldte, at de også kun ville sælge “The Division 2” på “Fortnite”-udviklerens nye digitale butik – læs mere her.

Grunden er endnu engang, at Epic Game Store tager en betydelig mindre andel af spillets indtjening sammenlignet med Steam, Sony, Microsoft og Nintendo – læs mere om det her.

Steam er utilfredse med beslutningen:

Vi mener, at beslutningen om at fjerne spillet er unfair overfor Steam-kunder, specielt efter en lang forudbestillingsperiode,” skrives der i et opslag på spillets Steam-side.

Dem der har forudbestilt “Metro Exodus” på Steam vil stadig kunne spille det på platformen, når det udkommer den 15. februar.

Udgiveren af “Metro Exodus”, Deep Silver, har efterfølgende udtalt, at spillet vender tilbage til Steam den 14. februar 2020 – altså et helt år efter udgivelsesdatoen.

PC-ejere, der ikke har forudbestilt spillet, skal i stedet købe det hos Epic. “Metro Exodus” kan også fås til PS4 og Xbox One.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login