© Microsoft

Microsoft afslører de første detaljer om den næste Xbox

Den næste Xbox med kodenavnet Project Scarlett er fire gange kraftigere end en Xbox One X og kommer i slutningen af 2020.

Microsoft rygtes at udgive to Xbox-konsoller næste år. Den ene af dem er Project Scarlett, som vi nu har de første detaljer om.

Scarlett er tænkt som efterfølgeren til den kraftigere Xbox One X.

Ligesom Sonys Playstation 5 har den en CPU, der er baseret på AMD’s Zen 2-arkitektur og en Radeon RDNA-GPU.

Det nye udstyr skulle gøre den fire gange kraftigere end Xbox One X, der på nuværende tidspunkt er den kraftigste konsol på markedet.

Konsolens nye GDDR6-RAM skulle, ifølge Microsoft selv, betyde hidtil usete framerates og opløsning – i praksis op til 120 fps og 8K.

Ligesom Playstation 5 lover de også ray tracing, der giver hyperrealistiske lyseffekter, og en ny speciallavet SSD, der i Scarletts tilfælde skulle booste ydeevne op til 40 gange, hvilket giver meget kortere loading-tider.

Xbox Project Scarlett kommer desuden sammen med “Halo Infinite” i slutningen af 2020, hvilket også er der, man forventer, at den næste Playstation rammer.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login