Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Microsoft

Microsoft afviser igen; ingen ny Xbox ved E3

Via Kotaku -

Enten er både Sony og Microsoft blevet lidt for gode til at stikke pressen og resten af spilindustrien en hvid løgn, eller også må vi bare indse, at dette års E3 ikke bliver stedet, hvor den nye generation af konsoller fra de to konsolgiganter vil blive vist frem.

Således forlyder det nemlig i en meddelelse til Bloomberg fra Microsoft, at selvom de er utrolig glade for den store interesse der er i firmaets kommende hardware-projekter inden for spilindustrien, så vil årets E3-messe ikke blive stedet, hvor en ny Xbox vil blive vist frem.

Vi skal heller ikke forvente, at årets andre messer vil kunne byde på den overraskelse, mange går og venter på, da Microsoft i samme ombæring fortæller, at dette år igen står i Xbox 360-konsollens tegn.

Microsoft skrev:
For us, 2012 is all about Xbox 360-and it's the best year ever for Xbox 360. The console is coming off its biggest year ever-a year in which Xbox outsold all other consoles worldwide. Xbox 360 didn't just outsell other consoles, it also outsold all other TV-connected devices like DVD players, as well as digital media receivers and home theatre systems.

For Microsoft er det også et helt specielt år inden for Xbox 360-spil, da de for første gang selv står for konsollens mest populære franchise Halo, med Halo 4, såvel som nye titler i konsollens andre Xbox-eksklusive topserier i form af Fable: The Journey og Forza Horizon.

Lægger vi denne melding sammen med en tilsvarende fra Sony, så er det dermed kun Nintendo vi kan forvente at høre nyt fra, når de forventes at vise den endelige udgave af deres kommende Wii U frem ved E3-messen.

E3 2012 løber af stablen fra den 5. til den 7. juni i Los Angeles Convention Center.

Gå til bund
Gravatar

#1 Mezzo 19. mar. 2012 13:27

Så bliver det da et lidt tamt E3, :) ohh well det skal jo ses alligevel :)
When there is no more room in hell the dead will walk the earth [Dawn of the dead]
Gravatar

#2 Batsy 19. mar. 2012 19:29

Hvorfor også lave en ny xbox, når 360 fungere godt?
Gravatar

#3 WildestDrake 20. mar. 2012 00:37

Mezzo (1) skrev:
Så bliver det da et lidt tamt E3, :) ohh well det skal jo ses alligevel :)

Jeg vil mene at E3 i år bliver nok ikke spændene Konsol mæssigt, men Spil mæssigt vil jeg umiddelbart sige bliver et giga hit :D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login