© Railgun

Microsoft bekræfter: Planlægger Xbox Live til smartphones og Nintendo Switch

Microsoft vil bringe spillere på PC, Xbox, iOS, Android og Nintendo Switch sammen gennem Xbox Live.

Microsoft har planer om at udvide deres Xbox Live-tjenester, så de også er tilgængelige på Apples iOS, Android og endda på konkurrenten Nintendos Switch-konsol.

Det skriver Gamespot.

Ifølge Microsoft vil det “gøre det muligt for spiludviklere at forbinde spillere på iOS, Android og Switch udover spillere på Xbox og ethvert PC-spil i Microsofts Windows Store.

Dette kunne for det første gøre det muligt at tjene Xbox Achievements på en Nintendo Switch eller at tjekke dine Xbox Live-vennelister på din iPhone, men det kan også betyde crossplay på tværs af disse platforme gennem Xbox Live.

Enkelte spil som “Fortnite” og Microsoft-ejede “Minecraft” tillader dog allerede, at f.eks. en Xbox-spiller konkurrerer med en Nintendo Switch-spiller.

Microsoft har også tidligere vist interesse i at lade Xbox- og Playstation-spillere tørne sammen, men Sony har hidtil været imod denne idé.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login