Microsoft laver Halo tv-serie

Microsoft har netop afsløret, at de vil lave en rigtig tv-serie baseret på Halo-universet. Det vil blive 343 Industries, der kommer til at stå bag serien og de har allerede forsøgt sig i genren med web-serien Halo Forward unto Dawn.

Steven Spielberg var med til at promovere den nye serie, som han vil hjælpe med at lave, men derudover fik man ikke ret mange andre detaljer om serien.

Som det blev præsenteret, lød det til, at tv-serien vil blive tilgængelig for Xbox One-ejere og formodentlig Xbox 360-ejere og derfor ikke komme via traditionelle tv-kanaler.

Gravatar

#1 SiniSael 21. maj 2013 18:44

netflix? oO

Altså Forward unto Dawn - var faktisk okay - ikke just Emmy værdigt, men fandt da den underholdende - men medmindre serien udkommer på andre tjenester end Xbox(dermed ikke sagt noget ondt om den) så "suger" jeg den nok fra nettet.

Ellers spændende at de har "narret" Spielberg med på den. Halo i sig selv er et brand nok til at kunne klare en sæson, men den skal stadig levere noget til de mere gængse tv seere imo, og ikke være for fan boi heavy.
There is a thin line between brilliance and madness, and mine is on a diet!
Gravatar

#2 markjensen 21. maj 2013 19:58

Det var meget mærkeligt det med Spielberg. Han bruger en masse tid på at sige at spil er interessante (i forhold til film og tv-serier) fordi man kan leve sig mere ind i dem - så derfor laver vi en tv-serie!
Smilinger.dk - tegneserier og billeder

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login