© Microsoft

“Minecraft” er formentlig det bedst sælgende spil nogensinde

“Minecraft” er blevet solgt 176 millioner gange, hvilket formentlig gør det til det bedst sælgende spil nogensinde – afhængigt af, hvordan man tæller salget af “Tetris”.

Sammen med 10-års jubilæet for “Minecraft” afslørede Microsoft, at de er på vej med et AR-mobilspil i stil med “Pokémon Go” – læs mere her.

Derudover har Microsoft nu også fortalt, at der er blevet solgt hele 176 millioner eksemplarer af “Minecraft”, siden spillet udkom i 2011.

Ifølge PC Gamer betyder det, at “Minecraft” formentlig er det bedst sælgende spil i verden.

Grunden til at det ikke er helt sikkert er, fordi “Tetris” er den nærmeste konkurrent, og det er ikke helt klart, hvor mange eksemplarer af det klassiske spil, der er blevet solgt.

Salgstallet for “Tetris” varierer meget mellem 170 millioner og 425 millioner solgte eksemplarer afhængigt af, hvem der tæller, og hvilke spil man tager med i regnestykket.

Det eneste andet spil, der har nået over 100 millioner solgte eksemplarer er “GTA V”.

Rockstars populære spil krydsede milepælen i november, og spillet er siden da nået op på 110 millioner, hvilket altså betyder, at det stadig sælger godt, selvom der er tale om et næsten seks år gammelt spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login