© Slightly Mad Studios

“Need for Speed”-udvikler på vej med ny konsol: Skal konkurrere med Playstation og Xbox

Det ser ud til, at vi får en ny, ambitiøs spillekonsol om tre års tid, der skal konkurrere med de kommende Playstation- og Xbox-konsoller.

Slightly Mad Studios, der står bag spil som “Project Cars 2” og “Need for Speed: Shift”, er på vej med en ny spillekonsol med navnet Mad Box, der skal kunne understøtte 4K og VR med 60 billeder i sekundet (pr. øje). Det skriver selskabets chef, Ian Bell, på Twitter.

Siden har Variety talt med chefen selv for at få flere detaljer. Bell har forklaret mediet, at der er tale om en konsol på linje med Playstation og Xbox, og at den vil udkomme om tre års tid.

Konsollen kommer, ifølge chefen, til at understøtte de fleste store VR-headsets, og den vil være lige så kraftig som en meget hurtig PC vil være om to år.

Slightly Mad Studios har allerede talt med flere interesserede investorer, der kan hjælpe dem med at færdigudvikle produktet. Konsollen vil være prismæssigt konkurrencedygtig med de kommende konsoller – det vil sige efterfølgerne til Playstation 4 og Xbox One.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login