NintendoNES Classic Edition – fejler på kabel-længde

Nintendos miniudgave af den originale NES kommer som tidligere omtalt på markedet 11. november. De første tests af systemet har været under ganske restriktive forhold, hvor anmelderne i nogle tilfælde slet ikke måtte røre ved maskinen.

Men som lanceringen nærmer sig, har Nintendo også sluppet tøjlerne og givet anmelderne test-eksemplarer i hænderne. Mens de indbyggede spil ser ud til at virke glimrende, har Nintendo måske fejlet på et mere basalt plan.

Controlleren på den originale NES have en kabellængde på over to meter. På en måde kunne man let sidde i sofaen, mens maskinen stod ved fjernsynet.

Ved den nye NES Classic Edition er konsollen skrumpet i størrelse, og det samme kan desværre siges om controllerens kabel. Her får man omkring 75 centimeter at gøre godt med.

Er man til længere kabler, kan man f.eks. købe en Wii Classic Controller, der skulle arbejde fint sammen med NES Classic.

Gå til bund
Gravatar

#1 _tweak 5. nov. 2016 07:29

det er sgu lidt ærgerligt.... det er godtnok ikke meget
https://newz.dk/
Gravatar

#2 Mr.Smiley 7. nov. 2016 08:22

Så man skal nærmest ha' den i skødet nu, for at spillet?
..det er ikke okay.

'Couch Play' er da næsten udelukket ihvertfald :/
Gravatar

#3 ToFFo 8. nov. 2016 08:32

Jeg er noget skuffet over maskinen. Spiludvalg, leveringstid og nu også kabel længden. Så jeg har bygget en RetroPie maskine i stedet for og den er fantastisk!
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login