© Netflix

Netflix vil stadig lave “Stranger Things”-spil: Telltale-version bekræftes død

Telltale Games’ version af “Stranger Things” bliver ikke til noget efter lukningen, men Netflix vil stadig lave et spil.

“The Walking Dead”-udvikleren Telltale er i færd med at lukke ned, hvillket gør skæbnen for en række spil uvis. Telltale var også på vej med to spil i samarbejde med Netflix, hvis skæbne vi nu kender.

De var i gang med en ny udgave af “Minecraft: Story Mode” fra 2015 til Netflix’ platform, der stadig bliver lavet af de resterende ansatte hos Telltale, og et “Stranger Things”-spil, som Netflix nu vil finde nogle andre til at lave:

‘Minecraft: Story Mode’ er stadig på vej som planlagt. Vi er midt i processen med at evaluere andre muligheder for at bringe ‘Stranger Things’-universet til live i et interaktivt medie,” skriver Netflix i en udtalelse til Polygon.

Netflix skriver desuden, at de er bedrøvede over lukningen af Telltale, og at spilselskabet efterlader et permanent mærke i spilindustrien.

Hvad angår sidste sæson af Telltales “The Walking Dead”, så er spillets skæbne stadig i fare, men de resterende ansatte forsøger nu, at få de sidste to afsnit lavet på alternativ facon – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login