© Nintendo

Nintendo afslører den billigere og mindre Switch Lite

Nintendo udgiver en ny Switch senere i år, der er billigere, mindre og udelukkende fungerer som en håndholdt konsol.

Det har været rygtet i en længere periode. Nu har Nintendo så bekræftet, at de udgiver en ny version af deres populære Switch-konsol.

Nintendo Switch Lite er en mindre og billigere version af den almindelig Switch, hvilket også kommer på bekostning af visse funktioner.

Det vigtigste at nævne er, at Lite-udgaven ikke kan forbindes til et TV, som den almindelige Switch kan – den fungerer altså kun som en håndholdt konsol.

Det betyder, at man ikke kan tage controllerne af siden på den, og at enkelte spil ikke vil kunne spilles på den, eller vil kræve ekstra Joy Con-controllere, fordi spillet bruger motion controls.

Dette giver dog den nye konsol den lille fordel, at den har en rigtig D-pad i stedet for de adskilte knapper på venstre Joy-Con.

Skærmstørrelsen er reduceret til 5,5 tommer i stedet for de 6,2 tommer på den oprindelige Switch. Den mindre skærm understøtter stadig touch-controls.

Den nye Nintendo Switch Lite udkommer den 20. september i en række farver.

Den amerikanske pris for en Switch Lite er reduceret med 100 dollars ned til 199 dollars, så den danske pris for Lite-modellen vil formentlig være omkring 1.000 kroner lavere end den almindelige Switch.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login