© Nintendo

Nintendo afslører nye spil til Switch: “Luigi’s Mansion 3” og Wii U-“Mario”

Nintendo har afsløret en række nye spil, der er på vej til Switch – inklusiv “Luigi’s Mansion 3” og en genudgivelse af Wii U-spillet “New Super Mario Bros. U”.

Nintendo live-streamede en såkaldt Nintendo Direct, hvor de afslørede en masse nye spil, der er på vej til deres popoulære Switch-hybridkonsol.

Mest bemærkelsesværdigt var afsløringen af “Luigi’s Mansion 3”, der kommer næste år, og “New Super Mario Bros. U Deluxe”, som er en ny udgave af Wii U-spillet fra 2012. Sidstnævnte udkommer den 11. januar.

Derudover blev der afsløret et nyt spil i den populære “Animal Crossing”-serie, der også kommer til Nintendo Switch næste år.

Pokemon-udvikleren Game Freak afslørede også en ny RPG med den midlertidige titel “Town”, og det kommende “Yoshi”-spil har fået titlen “Yoshi’s Crafted World” og kommer til Switch til foråret.

Samtidig kommer der en række genudgivelser af “Final Fantasy”-spillene nemlig “VII”, “IX”, “X”, X-2″ og “XII”, der alle rammer Nintendos konsol næste år.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login