NintendoNintendo klar med ny maskine: Switch

, indsendt af fjols

En ny konsol med navnet Switch fra Nintendo skal give brugerne mulighed for single- og multiplayer foran skærmen i hjemmet. Men Switch skal også give samme oplevelse og de samme spil, hvis man tager den med sig ud i verden.

I hjemmet placeres Switch i en medfølgende dockingstation, der står for kontakten til fjernsynet. Tager man konsollen ud af dockingstationen, går den automatisk over på ‘handheld’ indstilling. Samtidigt kan de to spille-controllere (Joy-Con) fra ‘hjemme-løsningen’ sættes på hver sin side af konsollen.

På den måde står man med en skærm og kontrolmuligheder i hænderne, når man har Switch med sig.

Der er ifølge Nintendo indgået aftale med en lang række spilproducenter om levering af indhold til Switch.

Specifikationer og konkret lanceringsdato kommer på et senere tidspunkt, men Nintendo regner med at have Switch på hylderne engang i marts næste år.

Rygterne om en ny konsol fra Nintendo har floreret længe, mens projektet havde kodenavnet NX'.

Gå til bund
Gravatar

#1 kblood 21. okt. 2016 23:22

Tror godt nok den kommer til at fejle. Lidt ligesom med DS gør den ikke noget som vi ikke allerede kan gøre. Android kan gøre det, så det er da fedt at den sikkert kommer til at have spil af lidt højere kvalitet... håber jeg da, men iOS og Android tablets hare bare en hel del fordele sammenlignet med den her.

Jeg ville nok vælge en Nvidia Shield i stedet. Den kan også kobles til TV, man kan bruge controllers til den, og det er da vidst bare et spørgsmål om tid før man får en af de små controllers væk til den Nintendo Switch.
Gravatar

#2 CBM 22. okt. 2016 18:23

#1: tjah de havde nok været vbedre stillet med at
bygge videre på wii men med ...

- mere hardcore specs
- en BTjoypad som er en wii mote med ekstra funktioner som matcher fx ps4
og som er wii mote kompatibel
- markedsføring af AAA titler
- mindre fokus på børn og mere fokus på voksne
- yderligere features som er anderledes end hvad man får med andre konsoller og pc gaming

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#3 kblood 22. okt. 2016 19:56

#2 Ja, det var også den slags jeg havde håbet på. Det her vil kræve lidt et mirakel af god markedsføring at få til at lykkes.

Jeg forudser at dette kan få dem til at ende som SEGA gjorde. Men så vil de blive nød til at lave deres spil til Android, iOS osv, og det vil jeg nok egentlig ikke have noget i mod. De satser alt for meget på at være ekslusive, på et område hvor de ikke er, specielt ikke uden det som Wii hjalp dem med at blive til.
Gravatar

#4 Rockstar 24. okt. 2016 00:07

Hvilken planet er i fra? WII U var det største flop i historien. Bevares jeg har den selv og synes det er en praktisk controller, men jeg er slet ikke i tvivl om at Nintendo Switch sælger 50x bedre. Nok ikke på niveau med da Wii blev released, men hele Wii konceptet er dødt.
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gravatar

#5 kblood 24. okt. 2016 05:59

Rockstar (4) skrev:
Hvilken planet er i fra? WII U var det største flop i historien. Bevares jeg har den selv og synes det er en praktisk controller, men jeg er slet ikke i tvivl om at Nintendo Switch sælger 50x bedre. Nok ikke på niveau med da Wii blev released, men hele Wii konceptet er dødt.


Ja, Wii U var, fordi det var en meget dårlig fortsættelse på Wii. Har du prøvet den og prøvet en Wii? Wii fungerede, Wii U var ret anderledes. De lavede så utroligt mange fejl med Wii U. En kontroller som man ikke kunne købe flere af, uden at købe en helt ny konsol, den var for dyr, det som gjorde Wii så populær var også at den var så billig, og stadigt havde alle de muligheder.

Hvis Switch sælger 50x bedre end Wii U vil det vidst stadigt være et flop, og så meget tror jeg ikke engang den vil sælge. Det koncept er da simpelt hen bare ikke godt nok, Android har kunnet gøre det samme i nogle år nu, og Android tablets kan allerede en del mere end den Switch nogensinde vil kunne gøre.

Nintendo har mistet taget på markedet og er ikke fulgt med tiden.
Gravatar

#6 compax 24. okt. 2016 11:20

Tror også at Switchen flopper da der er for stor konkurrence fra tablets og SmartPhones.

JEg ville ønske at de var gået mere over til en Klassisk konsol i stil med efter PS4 og Xbox. en Konsol som virkelig kunne sparke røv og som kunne være på niveau med konkurrenterne men med mulighed for at købe en håndholdt kontol i stil med skærmkonsollen til WII U, Så man kunne spille spillene på den istedet hvis man havde lyst.

Jeg er mest til håndholdte konsoller, men købte en WII U for et par måneder siden netop på grund af skærmkonsollen, syntes det er super fedt at jeg har kraften fra den stationær kontol og kan spille den på den lille skærm.
Gravatar

#7 Rockstar 24. okt. 2016 13:15

Switch skulle være on par med den nuværende ps4 og xboxone da det er med et custom geforce kort. Udover det har markedsføringen været meget mere gennemført denne gang. Jeg forestiller mig at en nytænkning af konsolmarkedet er på sin plads.
Til sidst har switch allerede nået ud til flere end wiiu

http://www.gamereactor.eu/news/474903/Nintendo+Swi...
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gravatar

#8 kblood 25. okt. 2016 10:53

Altså jeg forstår egentlig godt at Nintendo ikke vil i konkurrence med X-Box og Playstation, men at de så vælger at gå i konkurrence med smart phones og tablets i stedet? Der er langt mere konkurrence på det marked, og jeg tvivler ret stærkt på at Nintendo Switch rent faktisk fungere som en tablet. Den har vidst ikke engang nogen touch skærm? Hvilket så er en ret stærk indikator for at man nok ikke kan bruge den til hjemmesider, e-mail, Facebook osv.

Hvis deres plan så er at de laver den som en tablet, og dermed også udgiver alt på andre tablets også, på et tidspunkt, så måske det kunne fungere... men det er der intet der tyder på. Det er vidst lidt som at tage kampen op mod tablet markedet, og så vælge at binde den ene arm på ryggen, og så lige begge ben.
Gravatar

#9 Adagio 28. okt. 2016 12:09

Den her Switch lyder ikke særlig interessant, jeg havde også håbet på at de ville lave en fornuftig videreudvikling til den originale Wii. Nu har jeg ikke prøvet en Wii U, men af hvad jeg har læst mig til så ser det ikke ud til at de har taget det med som gjorde Wii interessant

Wii'en var super til fester, hvor jeg ofte har lavet nogle små mini-konkurrencer til gæsterne. Kunne f.eks. være at man vælger 3-4 tilfældige gæster der skal kæmpe en dyst og så en ny dyst med 3-4 andre gæster. Er sjovt når man ser folk prøve at flyve som en fugl på en Wii board eller se 3 store fyre danse til en eller anden girly sang

Den største ulempe ved Wii var spillene fra Nintendo, hvor der desværre blev kæmpet imod en god brugeroplevelse. Her tænker jeg bl.a. på at man konstant skal igennem de samme menu'er og informationsbokse. Man bruger mere tid i menu'en end i spillene. Bare prøv at tælle efter hvor mange gange man ikke skal trykke på remoten for at starte f.eks. cykelspillet i Wii Fitness. Man ser jo infoboks efter infoboks efter infoboks, alle sammen med information man nu har læst 20 millioner gange siden man købte Wii'en
Gravatar

#10 kblood 28. okt. 2016 15:48

#9 Helt enig, håbede på at de ville gå tilbage til at lave en konsol der fulgte Wii konceptet igen, i stedet er de gået helt væk fra det, og er i stedet gået over til et koncept som efterhånden er noget gammelt og som ikke fungerede for Nvidia eller andre Android produkter som gjorde det samme, i hvert fald ikke på den skala som Nintendo vil have brug for.
Gravatar

#11 kblood 5. nov. 2016 20:36

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login