© Nvidia

Nvidia udgiver gratis ray tracing-version af “Quake 2”

Det klassiske skydespil “Quake II” fra 1997 har aldrig set bedre ud end med ray tracing-effekter slået til. 

Bethesda og Nvidia har lige afsløret et samarbejde, der inkluderer en ny version af “Quake II” i næste uge.

Denne version har såkaldt ray tracing slået til, hvilket er lig med hyperrealistiske lyseffekter, hvor lyskilder reflekteres i forskellige overflader og vand og glas bryder lysstrålerne, som det ville være tilfældet i virkeligheden.

“Quake II RTX” kommer i næste uge, den 6. juni. Alle vil kunne downloade det gratis og spille de tre første singleplayer-baner.

Hvis man allerede ejer spillet, eller køber spillet på eksempelvis Steam til 5 euro, så får man adgang til alle spillets singleplayer-baner plus alle multiplayer-modes med ray tracing slået til.

Real-time ray tracing kræver dog en kraftig computer, og det er bedst med Nvidias nyeste RTX-grafikkort, der er lavet specifikt med ray tracing in mente.

Derfor siger Nvidia, at det som minimum vil kræve et GeForce RTX 2060-kort, at spille den nye version af “Quake II” – fra 1997.

Hvis man har sådan et grafikkort og en kraftig PC kan man også få glæde af andre populære spil som “GTA 5” og “Witcher 3”, har en modder for nyligt vist – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login