© Guinness World Records

Ny Guiness-rekord: Se verdens største spil-samling

Antonio Romero Monteiro er den nye verdensrekord-ejer, når det kommer til at have den største spil-samling. Han har over 20.000 spil.

Amerikanske Antonio Romero Monteiro ejer alle spil, der er blevet udgivet i USA, til PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox, Xbox 360, Wii, Wii U, GameCube og Dreamcast.

Derudover ejer han også en hel masse spil til minde kendte konsoller som TurboGrafx-16, 3DO, Neo Geo Pocket, Sega Pico og Atari Lynx.

Alt i alt har Monteiro 20.139 spil. Ikke nok med det, så har han også alle de mere end 100 konsoller, som det kræver at spille de 20.000 forskellige spil.

Den nye rekord er mere end dobbelt så høj som den tidligere rekord, som Michael Thomasson havde i 2014, før han solgte hele samlingen for 750.000 dollars.

Ud af alle de spil, som han ejer og har spillet, så er hans absolutte yndlingsspil “Castlevania IV”, som han kalder et mesterværk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login