Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Sony Online Entertainment

Ny PlanetSide 2-video viser udviklingen af kanon

Via Youtube -

Sony Online Entertainment har frigivet en ny video fra deres højtventede MMO-shooter PlanetSide 2, hvori vi får et indblik i udviklingsprocessen af et af spillets store våben.

Det er Senior Artist Roel Jovellano, der tager os igennem processen at gøre en af spillets kanoner til virkelighed i spillets univers. Der er sat god fart på hele processen, så vi på blot små fire minutter ser, hvordan en meget rå sketch bliver til et styk vældig detaljeret fremtidsartilleri i PlanetSide 2.

PlanetSide 2 udvikles til pc. Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente spillets udgivelse.

Se den omtalte udviklervideo nedenfor.

[video]5655[/video]

Gå til bund
Gravatar

#1 one 25. feb. 2012 16:01

Det er altid fascinerende at se folk med talent arbejde.
Gravatar

#2 123456789 25. feb. 2012 17:56

...wow
Gravatar

#3 Toughluck 25. feb. 2012 19:57

Hold da op... jeg ville gerne være så vild og kreativ som ham... respekt.
Gravatar

#4 DEEF 26. feb. 2012 13:11

Fed video.
Gravatar

#5 Skovsneglen 26. feb. 2012 17:09

Og jeg troede jeg var god til Photoshop.. damn :D
Hacking is not a crime, its a survival treat!
Gravatar

#6 Scorpion 26. feb. 2012 23:53

Man kan vel næppe sige at det er udviklingen af en kanon til et spil, eftersom videoens resultat bliver et billede, og ikke en model. Et billede af en ordenlig gøb er vel ikke lige så brugbar som en egentlig model..
Selvfølgelig er processen op til at modellen ryger tilbage i Photoshop 'udvikling af kanon', men lidt irriterende at han ikke fortsætter med texturing i Maya. Netop teksturens placering og modificering er et helvede i Maya. Ville gerne have set hvordan en pro som ham her gør det.

Derudover: #1 +1
Gravatar

#7 HerrMansen 27. feb. 2012 09:36

#6: Men det gør den jo. Han modelerer jo skitsen i Maya så den er klar til animation. At videoen ikke følger processen helt til dørs er så en anden sag. Selve modellen han udarbejder er jo klar til at få rigtige teksturer og derefter animeres.
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#8 _alligned_malloc 27. feb. 2012 12:56

Faktisk ville han sikkert ikke bruge skitse modellen i spillet, det ville nemlig være et helvede at lave teksture til den.
I stedet ville man lave små teksture ud fra billedet, sætte det sammen og lave de små forskellige de fra kanonen i maya igen. Det er meget nemmere at sætte lave teksture til små modeller end det er at lave det til en stor.

Til sidst kan de små dele sættes sammen til den store kanon igen, som så kan bruges i spillet. (efter at den er rigged and whatnot)
Gravatar

#9 Scorpion 27. feb. 2012 13:59

HerrMansen (7) skrev:
#6: Men det gør den jo. Han modelerer jo skitsen i Maya så den er klar til animation. At videoen ikke følger processen helt til dørs er så en anden sag. Selve modellen han udarbejder er jo klar til at få rigtige teksturer og derefter animeres.


Det er jo også præcist hvad jeg skrev? Skrev ikke at Roel Jovellano her gjorde det 'forkert' men at Newz beskriver videoen forkert, da det bare er concept art det ender ud med. Er selv ved at blive god til modelering i Maya (fordi jeg bruger det under min uddannelse), og som #8 skriver, så vil man ikke bruge en model som denne i den færdige produktion, derimod modelerer den som et puzzlespil (med denne model som udgangspunkt) som til sidst bliver samlet.
Gravatar

#10 HerrMansen 27. feb. 2012 16:04

#9: Fair does.

Et side spørgsmål da har aldrig hørt om at dele modeller op i mindre dele skulle være mindre komplekst at lave teksturer til (jeg har ihvertfald ikke været ude for det selv endnu)

Hvordan er det "bedre"? - snakker vi produktionsmæssigt "nemmere" at sidde og lave teksturer til de små komponenter for sig sig og så samle dem - eller er der en end user fordel ved det? (i form af teksturloading og polygoner osv..)
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine... http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#11 De4_Kia 28. feb. 2012 22:02

Jeg kan gøre det meget bedre end ham, så snart jeg har fundet ud af hvordan :P hehe. Fandeme godt arbejde,
og elsker at han er et af de fornuftige mennesker, som bruger Windows.
Gravatar

#12 Scorpion 29. feb. 2012 01:14

#9 Rune100: 'Gentagelse?' No shit Sherlock, jeg genforklarede / omformulerede min tidligere post.

#10 Jo mindre du har på skærmen jo mindre har din computer at "tænke på" og arbejder derfor hurtigere. En ordenlig mobbedreng i Maya kan være et helvede at modelere, hvorimod hvis du tager den bid for bid, går det meget lettere, og er også langt mere overskueligt (det kan selvfølgelig være en smagssag). Hvis du lige skal lave en pre-render så går det også hurtigere med en lav mængde polygoner ad gangen. Teksturen er også bedre at have hver for sig, eftersom de hurtigt kan danne et værre rod i Maya, selvfølgelig godtnok også en smagssag.

#11 Bruger også selv Windows når jeg arbejder med Maya, meeen en iMac gør altså også et utroligt fornuftigt arbejde.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login