Ny RAGE-patch skal råde bod på slørede teksturer

Mens id Software efterhånden er ved at have styr på de værste børnesygdomme i pc-udgaven af deres nyeste franchise RAGE, så er der stadig problemer med slørede teksturer.

Holdets prominente udvikler, John Carmack fortæller dog nu, via Twitter, at der snart skulle være råd for det, da de vil være klar med en ny opdatering til pc-udgaven, der vil byde på en ny valgmulighed i spillets grafiske indstilling, som skulle hjælpe på de uskarpe teksturer.

John Carmack, id Software skrev:
We have a bicubic-upsample+detail texture option for the next PC patch that will help alleviate the blurry textures in Rage.

RAGE har været på markedet i små to uger og har vist sig som en populær konkurrent til post-apokalyptiske shootere som Fallout 3 og Borderlands, hvor det har fået store roser for sit grafiske udtryk såvel som gameplay, mens det har haltet på det historie-mæssige plan.

Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente den nye opdatering til pc-udgaven af spillet.

Gravatar

#1 TuxDK 18. okt. 2011 07:06

meh, spillet er gennemført, så er ikke rigtigt relevant mere.
Synes som sådan ikke at spillet var for kort i forhold til så mange andre spil, men i forhold til hvad spillet selv ligger op til, er det skuffende.

Det har så meget potentielle men er utroligt lineært alligevel.

Og slutningen? Come on, det virker som om de bare ikke gad mere eller var ved at løbe tør for tid.
Don't feed the trolls.
Gravatar

#2 ego fantastic 18. okt. 2011 08:24

Hvad med consol folket? synes godt nok deres texture streaming ting kunne forbederes en del.
Gravatar

#3 DocLovin 18. okt. 2011 08:35

Little too late.

Og uden faktisk og give os muligheden for at download en Hi Res-texture pack kommer spillet til at se dated' ud selv med "gør ting beder" indstillingen.
Gravatar

#4 Bomimo 18. okt. 2011 10:16

Fallout 3 isn't a shooter.
Gravatar

#5 TuxDK 18. okt. 2011 10:54

#4

Du løber rundt i first person view, med våben og skyder på monstre/fjender... hvis det ikke er en shooter, hvad er det så?
Don't feed the trolls.
Gravatar

#6 Rockstar 18. okt. 2011 11:56

TuxDK (5) skrev:
#4

Du løber rundt i first person view, med våben og skyder på monstre/fjender... hvis det ikke er en shooter, hvad er det så?

FPRPG, Jeg bruger ikke meget tid på at aime i F3 eller Vegas da jeg benytter V.A.T.S konstant. det kan godt være det er first person, men det er kun en shooter hvis du selv gør det til det.
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login